iPhone X alınır mı?

Aynı fikirde olduğun adam bile benim dediğim cümlenin aynısını demiş. Daha niye üste çıkmaya çalışıyorsunuz?

Eki Görüntüle 2261809
Her açıdan aynı fikirde olduğumu nereden çıkardınız. O kendi yorumunu, ben kendi yorumumu yapıyorum. Üste çıkmaya çalışmak nedir, fikrimizi belirtiyoruz.

Arkadaş telefon akıcı olsun diyor. Akıcı olmasını istiyorsa iPhone alacak. Sosyal medyada da mutlu eder.
Yani alacağı A34 akıcı olmaycak, sosyal medyada mutlu etmeyecek, hahahaha.

Beklentileri karşılar karşılamaz diyen yok Android telefon almak iki kat beklenti karşılar. Klasik Android fanı demişsin de sen bence klasik iPhone fanısın. Araba gidiyor diye aynı fiyatta olan Tofaş ve BMW ikilisinden Tofaş almak gibi birşey diyorsun sen. Ben daha yazmıyorum sanada fanlığınla iyi günler.
Nasıl bir Android iOS’tan daha akıcı olabilir? Bunu bana açıklar mısın?

Hangi Android sosyal medyada iOS kadar akıcı, arayüzü akıcı kasmıyor

7+dan sonra S10+ kullandım şimdi OnePlus9 var kesinlikle 7+dan çok çok daha akıcı :D yakın akrabamda IP13 var aman aman bir akıcılığı yok özellikle gidip almam.

Nasıl bir Android IOS'tan daha akıcı olabilir? Bunu bana açıklar mısın?

Siz her Android'i giriş seviye ve MIUI falan mı kullanıyor sanıyorsunuz?

Arkadaşım sen dalga mı geçiyorsun her şey yazılım mı sence o cihaz öldü güncelleme desteği bitti ki iOS 17 bile o cihaza çok çok ağır geliyor. 3GB RAM'li cihaz nereye akıcı oluyor.
iPhone cihazlarda RAM temel önemlerden birisi değildir. Çünkü adamlar komple telefonu kendisi yapıyor. Seneye destek bitecek diyorsunda iPhone 7’ye bak nasıl çalışıyor. iPhone 6 bile gayet güzel çalışıyor. iPhone telefonlar uzun ömürlüdür. Ben daha önce çok Android kullandım. Birşey biliyorumki konuşuyorum.

Nasıl bir Android iOS’tan daha akıcı olabilir? Bunu bana açıklar mısın?
Neden olmasın, aynı bütçedeki bir Android her zaman Iphone'dan güçlü. Örneğin IP 11 vs S23 FE.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı