iPhone X alınır mı?

Donma yok. Arayüz akıcı değil, arada takılmalar oluyor. Uygulamalara girerken bazen oluyor.
Tamam anladım. Alacağı IP 13'te olmayacak mıydı hiç mesela?

Tamam anladım. Alacağı IP 13'te olmayacak mıydı hiç mesela?
iPhone 13 alacağım demiyordu illa. iPhone 11’de olmayan takılmalar 13’te mi olacak hocam?

Tamam S24 bazı konularda iPhone 13’ten daha iyi olabilir. Ama sanki iPhone’un hiç iyi özelliği yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Bazı oyunlarda yüksek segment Android cihazlar daha fazla performans verebilir. Ama akıcılık konusunda her zaman iPhone öndedir. Daha fazla tartışmak istemiyorum.

iPhone 13 alacağım demiyordu illa. iPhone 11’de olmayan takılmalar 13’te mi olacak hocam?
İlla Iphone 13 demiyorum, mesela dedim zaten. Aynı bütçedeki Android telefonda olan takılmalar, Iphone'da olmayacak mı yani? S24 bütçesi Iphone 13'e geldiği için onun üzerinden konuşuyorum.

Tamam S24 bazı konularda iPhone 13’ten daha iyi olabilir. Ama sanki iPhone’un hiç iyi özelliği yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Bazı oyunlarda yüksek segment Android cihazlar daha fazla performans verebilir. Ama akıcılık konusunda her zaman iPhone öndedir. Daha fazla tartışmak istemiyorum.
Hiç bir zaman Iphone'un hiç iyi özelliği yokmuş gibi konuşmadım. Hep aynı paradaki Android alacağın Iphone'dan iyi olacaktır şeklinde konuştum hocam. Neyse fazla uzadı.

O telefonun bataryasında sorun vardır. Bende çok 7 kullandım. Dediğiniz gibi ısınıyordu. Bataryasını yeniledim. Isınma azaldı. Kasma hiç olmadı. Ama Reels videolarındaki kasma sorununu çözemedim. Hatta konu bile açmıştım buradan. Yazılımsal bir sorundu. Kronik sorun.

Bataryasını değiştirdim aynı devamdı, alt komşununki de aynı şekilde. Arkadaşımda var düz 7 cihaz yıllarca çekmecede yatmış 0 gibi cihazdı onda da aynı sorun vardı maalesef.

Sosyal medyada akıcılıktan kastınız nedir??? Android arayüzü kasıyor mu?

Fazlasını verir.
Evet. 8500 TL'ye aldığım Realme 9 Pro instagramda kasıyor. Annemin XR'ı kasmıyor. Sizin önerdiğiniz Samsung M34 Realme 9 Pro'dan 2 tık kötü ve Realme 9 Pro A25'ten işlemci olarak daha iyi. Buna göre bir çıkarım yaptığımda XR bile bu telefonlara bu amaçlarda fark atmakta?

Telefonla cok ugrasmam genelde sosyal medya için kullanırım. Sarjı da 3 4 saat gıtse yeter. Benı ıdare eder mı?

Xr altını almanızı tavsiye etmiyorum. Güzel telefon. İş yerinde 2 arkadaş XR kullanıyor. Hala memnunlar günlük kullanım için. Uzun kullanım düşünüyorsanız XS MAX tercih edin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı