iPhone X alınır mı?

Arkadaş İphone X'i almayı kafasına takmış. Bakın eğer almak kafanızda takılı ve gelip burada soruyorsunuz, gelen her cevaba "Ben İphone X almayı düşünüyorum" diyorsunuz. Amerika da bile o kadar ucuz olmamasına rağmen adamlar lüzumsuz görüyor. Burada bir soru soracaksanız her yorumu dikkatle inceleyip ortasını bulmaya çalışın. Buradaki insanlar boşa "lak lak" yapmıyor, bir bildikleri var ki alın ya da almayın diyor. Neyse benim düşüncem madem bu kadar İphone taraftarısınız İphone 7 Plus alın 8'in arkası cam olduğu için sıkıntı olabilir. Bu arada lütfen "Fanboy" denen apple takıntılı (ya da samsung her neyse) kişilerin yorumlarını dikkate almamanız yararınıza olur, çünkü; o firma bir yanlış yapsa bile "iii hiç te yapmadıı" diyeceklerdir.

Siz öyle diyorsunuz ama arkadaşlar sadece Para kosunda yorum yapıyorlar özellikleri konusun yorum yapan az yada yok benim birşey dediğim yok kimseye küfür hakaret etmedim etmemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Orhan Z sonucu görüyorsunuz derken? Sonuçtan memnun değilseniz konuya mesaj yazıp bizi dikkate almanıza gerek yok. Siz sadece sizin düşündüğünüzü söyleyecek kişiler arıyorsanız maalesef burada yok.
Tekrar söylüyoruz, iPhone X önermiyoruz. Dikkate alacaksınız devam edin. Burada bize görüyorsunuz gibi aşağılamalarla ve iOS övgüleriyle devam edeceksiniz lütfen bırakın.

Kelimelerinizi dikkatli seçin ben kimseyi aşağılamadım asıl siz beni aşağılıyorsunuz herkesin yorumu kendine ben sadece para konusunda yapılan yorumlara dedim her neyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone X 256 GB modelini almaya karar verdim kim ne derse desin arkadaşların çoğu telefon ustasıymış gibi konuşuyor konu İphone X den çıktı artık her neyse herkesin yorumu kendine...
(Admin Konu Kilit)

Son düzenleme:
Adam diyor ki."Para benim için önemli değil. Iphone X sıkıntı çıkarır mı?". Size iPhone X parasını hak ediyor mu demiyor. Adamın para konusunda sorunu yok. Tüm telefonlar bedava olsa iPhone X mi tercih edilmeli? Sorusuna cevap veriyormuş gibi verin.

Ayrıca emin ol o arkadaşın durumu ona tüm telefonlar ücretsiz derecesinde olsa buraya konu açma gereği de duymazdı. Sonuçta beğenmezse atıp yenisini alacak niye yorsun ki kendini?

Bayılıyorum bu dikbaşlı diğer insanları aşağılayarak ilgi çekmeye çalışanlara. İhtiyaç duyduğun ilgiyi aldın tebrikler.

Fanboy detecded.

Zaten her şeyin doğrusunu sen biliyordun değil mi? Buradaki o kadar kişinin fikrini sadece marka kötülemek amaçlı görüyorsun ama fanboyluğun en kralını yapıyorsun. Lütfen fanboyluğunu farklı bir yerde sergile. Burada da başkalarının fikrine biraz saygı göster.

Burada işin en ilginç tarafı konu sahibi. Alma diyenlere alacağım diyor al diyenlere de bir şey demiyor. Madem alma diyenleri dinlemeyeceksin o zaman burada konu açıp kimsenin zamanını çalma. @Orhan Z

Maddi durumunun ne olduğu bizi bağlamaz, zenginsen daha da zengin ol bizi ilgilendiren bir durum yok. Burada senin maddiyatın ile ilgilenen yok. Madem bu kadar görüşlerimizi beğenmiyorsun konu açmanın da mantığı yok, kendi kendine karar verebilirsin. Bu kadar insan boşuna yorum yapmıyor, kimse senin gibi düşünmek zorunda değil. X modelinin ve o fiyattaki diğer modellerin hiçbiri o parayı hak etmiyor. X alıp almaman sana kalmış artık. Konuyu daha da uzatmıyoruz ne alıyorsan alabilirsin. X aldın diye seni eleştiri yağmuruna tutacak değiliz, para cebimizden çıkmıyor çünkü.

Bu kadar Apple düşmanı olan insanların olduğunu bilmiyordum. Bunu söyleyince bile karşısındakine Fanboy diyen. Bu arada şuan elimde 2014'ten kalma eski bir general mobile var ve Xiaomi'nin yeni amiral gemilerinden biri çıkar çıkmaz da alacağım. Apple fanboyu da değilim. En son alacağım telefon İPhone X olur. Kusura bakmayın ama Apple düşmanlığı gözünüzün önüne perde indirmiş artık. Konu sahibinin sorusu aslında "İPhone X'dan daha iyi telefon var mı?" iken siz neden İPhone X pahalı alma diyorsunuz. Anlamış değilim. Ya evet daha iyisi var ya da hayır daha iyisini bulamazsın olmalı. Neyse ben gidiyim de İPhone X'imle biraz fanboyluk yapayım.

Kendin de diyorsun en son alacağım telefon o olur diye. Niye kendinle bu kadar çok çelişiyorsun anlamadım ki. Bu arada konunun ismini dikkatli oku lütfen. Iphone X iyi mi demiyor alınır mı diyor. Biz de alınmaz diyoruz. Her neyse önce kendinle çelişmeyi bıraktıktan sonra bana cevap yazarsan sevinirim. Esen kal.
@heraclus
Haklısın. Ben de İPhone X al demiştim zaten.

@heraclus Laflarına dikkat et, kimsenin Apple düşmanı olduğu yok, ben şahsen değilim ama Apple firmasını eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Neyse daha da uzatmıyorum polemiğe girmeyeceğim, umarım bir daha da böyle saçma sapan şekilde konuşmazsın.

Konu boşuna tartışmaya, sidik yarışına dönmüş. Herkes kendi anladığı şekilde konuda kendi fikrini beyan etmiş. Ona buna laf sokmaya çalışmak hepinizi küçük düşürmüş farkında değilsiniz.

Neyse soruya dönelim.
iPhone X düşünüyorum.
Bir tanıdığım Note 4'den iPhone X'e, kardeşi de iPhone 5S'den iPhone X'e geçiş yaptı ikisi de memnun değil açıkçası. Note 4'den geçiş yapan hiçbir özelliğinin olmamasından ve çentiğinden şikayetçi, 5S'den geçen cihazın yapısından ve üstteki çentiğinden şikayetçi. Şarj konusunda ikisi de yanlarında şarj aletiyle geziyorlar. Günde en az 3 kere şarja takıyorlar cihazı.

Onun dışında bende Note 4 kullanıyorum ve onların cihazını biraz deneyimledim ve gerçekten kullanımından hiçte memnun kalmadım, çok saçma bir yapısı var. Tek güzel yanı Özçekim ve Arka kamerada gerçekten güzel Bokeh efekti uygulayabiliyor. Ama iş normal çekim, video çekimine falan gelince Apple orada kesinlikle patlıyor. Yıl olmuş 2018, övündükleri telefon hala Mono ses kaydına sahip. Animoji reklam filmlerindeki kadar güzel algılamıyor mimiklerinizi. Hala daha, çok fazla geliştirmeye ihtiyacı var. Ayrıca sözde en dayanıklı cam dedikleri cam normal kullanımda çatır çatır çiziliyor. Bir koruyucuya gereksinimi şart.
Sizce iPhone modellerinden hangisini almalıyım?
Eğer alacaksan ve çok fazla dikkat çekmek istiyorsan kesinlikle iPhone X. Onun dışında hiçbir modeli alınmaz bana göre. Yeni çıkan S9+ çok daha güzel, kaliteli ve kullanışlı özelliklerle geliyor. Parmak izi okuyucu konumlandırılması ise hala kötü bana kalırsa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı