Orhan Z
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaş İphone X'i almayı kafasına takmış. Bakın eğer almak kafanızda takılı ve gelip burada soruyorsunuz, gelen her cevaba "Ben İphone X almayı düşünüyorum" diyorsunuz. Amerika da bile o kadar ucuz olmamasına rağmen adamlar lüzumsuz görüyor. Burada bir soru soracaksanız her yorumu dikkatle inceleyip ortasını bulmaya çalışın. Buradaki insanlar boşa "lak lak" yapmıyor, bir bildikleri var ki alın ya da almayın diyor. Neyse benim düşüncem madem bu kadar İphone taraftarısınız İphone 7 Plus alın 8'in arkası cam olduğu için sıkıntı olabilir. Bu arada lütfen "Fanboy" denen apple takıntılı (ya da samsung her neyse) kişilerin yorumlarını dikkate almamanız yararınıza olur, çünkü; o firma bir yanlış yapsa bile "iii hiç te yapmadıı" diyeceklerdir.
Siz öyle diyorsunuz ama arkadaşlar sadece Para kosunda yorum yapıyorlar özellikleri konusun yorum yapan az yada yok benim birşey dediğim yok kimseye küfür hakaret etmedim etmemde
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Orhan Z sonucu görüyorsunuz derken? Sonuçtan memnun değilseniz konuya mesaj yazıp bizi dikkate almanıza gerek yok. Siz sadece sizin düşündüğünüzü söyleyecek kişiler arıyorsanız maalesef burada yok.
Tekrar söylüyoruz, iPhone X önermiyoruz. Dikkate alacaksınız devam edin. Burada bize görüyorsunuz gibi aşağılamalarla ve iOS övgüleriyle devam edeceksiniz lütfen bırakın.
Kelimelerinizi dikkatli seçin ben kimseyi aşağılamadım asıl siz beni aşağılıyorsunuz herkesin yorumu kendine ben sadece para konusunda yapılan yorumlara dedim her neyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İphone X 256 GB modelini almaya karar verdim kim ne derse desin arkadaşların çoğu telefon ustasıymış gibi konuşuyor konu İphone X den çıktı artık her neyse herkesin yorumu kendine...
(Admin Konu Kilit)
Son düzenleme: