iPhone X vs XS

iPhone XS alabilecek durumdaysanız en yenisini almakta fayda var ancak beklemem diyorsanız X de ihtiyacınızı karşılayacaktır. Önerim ise beklemeniz yönünde daha uzun giden şarj, daha iyi kamera, işlemci vs.

XS modelleri büyük ihtimal 10 bin TL üstü çıkar.

Ciddi ciddi bir de bu telefon alacağım diye konu açılıyor. XS modelinin yapıp diğer telefonlarin yapmayacağı bir şey var mı? Yani sırf millete hava atmak için paranızı elma için boşu boşuna harcamayin elinize bir şey geçmeyecek.

Maddi durumunuz iyi olsa bile bu size XS modellerinin alınabilir yapmıyor. Para bu kadar kolay kazanılan bir şey değil Türkiye şartlarında özellikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 Dolarlik cihaz burada 8-9 bin TL fiyatina satilsa makul mu olacak?
Mâkul demiyorum ben ama çok taktım yani şu 10000 TL üzeri muhabbetine. 8-9 bin TL çok olabilir fakat 8-9 bin TL ile 10000 TL arasındaki fiyat farkı için insanlar 1 ay çalışıyor.

XS modelleri büyük ihtimal 10 bin TL üstü çıkar.

Ciddi ciddi bir de bu telefon alacağım diye konu açılıyor. XS modelinin yapıp diğer telefonlarin yapmayacağı bir şey var mı? Yani sırf millete hava atmak için paranızı elma için boşu boşuna harcamayin elinize bir şey geçmeyecek.

Maddi durumunuz iyi olsa bile bu size XS modellerinin alınabilir yapmıyor. Para bu kadar kolay kazanılan bir şey değil Türkiye şartlarında özellikle.
Ben alırım ya da almam bu sizin kötü şekilde sorgulamanızı gerektirmez. Buradaki arkadaşlardan fikir almak için açtım konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
J7 PRO hakkaten iyi telefon, kendim de kullaniyorum, ilk çıktığında epey daha ucuzdu şimdiye göre.

Iphone alınacaksa XS modellerine bu kadar para vermek anlamsiz. Iphone 7 taş gibi telefon rahat rahat 3-4 yil gider, fiyatı da 3400-500 TL, belki batarya olarak iyi değil zaten Iphone da batarya olarak iyi telefon almak istiyorsan Plus modellerine bakman gerekiyor onlarda aşırı büyük ve fiyat olarakta pahali oluyorlar, misal 7 Plus 4400 TL civari 7 modeline göre ciddi fiyat farki var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00