iPhone XR 128 GB Red 10 bin TL'ye alınır mı?

Bütçe
10000
Hocam 8000₺ civarına bulunabiliyor ve yeterli. Ve XR 4K 60FPS çekebiliyor. Ön kamerada da 1080p 60FPS mevcut.

Ön kamerada 4K 60FPS yok dedim. Ön kamerada haklısın. 1080p 60FPS varmış. Hocam tercih meselesi. XR ın şöyle bir artısı var. Oyun oynayan adam çözünürlük düşük olduğu için oyunda kafası rahat olur. Günlük hayatta düşük çözünürlük sayesind fazla pil tüketimi olmuyor.

Ön kamerada 4K 60FPS yok dedim. Ön kamerada haklısın. 1080p 60FPS varmış. Hocam tercih meselesi. XR ın şöyle bir artısı var. Oyun oynayan adam çözünürlük düşük olduğu için oyunda kafası rahat olur. Günlük hayatta düşük çözünürlük sayesind fazla pil tüketimi olmuyor.
Fiyatı ucuz o yeterli bence :D

XR bana kalırsa 11 alınmayacaksa XS ve X'e göre çok daha mantıklı bir seçenek. X ve XS'in kronik ekran sorunları, ısınma sorunları, pil performanslarındansa XR alıp daha kötü bir ekran ve tek kamera kullanmayı yeğlerim açıkçası.

Arkadaşlar telefoncu arkadaşımda Vatan'dan alınma şarj aletsiz, garantisi bitik ama faturalı iPhone XR 128 GB red product var. Kasa kozmetik olarak 10/7, batarya değişmiş ve batarya değişik diye uyarı veriyor. Zaten Face ID vs. aktif çalışıyor, bu cihaz 10 bin TL'ye alınır mı? S22 al falan demeyin iPhone klasmanından örnekler verirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Hocam XS yanlış bilmiyorsam bir tık daha iyi, XS alın alabiliyorsanız yoksa XR'da alınır alınmayacak bir telefon değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı