iPhone XR vs Samsung S10 vs Sistem Toplama

Eğer telefonla, bilgisayardan fazla zaman geçirmiyorsan bilgisayar toplamalısın. Çünkü bilgisayarla deneyimin telefondan çok daha fazla olacaktır ancak bu durum senin kullanım alışkanlıklarınla alakalı.

iPhone 6 hala kullanılabilir bir telefon. Telefonla çok iş yapmıyorsan bilgisayar toplamalısın. Video oyunlarını çok seven birisi değilsen o da senin bileceğin iş :)
(Olur da hem sistem toplarım hem de telefon alırım diyecek olursan kesinlikle ve kesinlikle iPhone tavsiye etmem.)

Ben telefonla bilgisayardan daha fazla vakit geçiriyorum ama bilgisayarla vakit geçirmek istiyorum ama bilgisayarım çok kötü olduğu için fazla vakit geçiremiyorum yoksa iPhone 7 Plus veya 8 artı kasa mı alsam

Telefonunu sat ve üstüne para ekleyerek 2000 TL bandında bir telefon al. Geriye kalanı da bilgisayara yatırmak daha mantıklı duruyor.

Yanlız senin o dediğin PC yaklaşık 13000 tl nasıl alıyım😀😀😂
Yani ne yapıyım
iPhone XR ne kadar?

Ben şunu anlamıyorum. Neden o kadar yüksek seviye telefon alma ihtiyacı duyuyorsun? Sadece merakımdan soruyorum.

Xiaomi'nin modelleri F/P telefondur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı