iPhone XS Max aşırı ısınıyor

Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Annemin bir XS Max'i var. Geçen gün şarjdayken aşırı ısı uyarısı alıp kapanmış telefon. Bugün telefon tekrardan açıldı ve bir süre sonra kapalıyken (ekran) sistem kapanmış. Tekrar açamadık. Annem de bizim evde kullanılmayan s 23 Ultra'ya geçti. Ama bilgilerini aktarması için IPhone'un açılması gerekiyor. Benim telefonum 6S yani o telefona geçsem çok iyi olacak ama eğer tamir edilirse annem XS Max'e geçecek. Yani bu çok zor ama açılması için bir yöntem var mı?

Not: S 23 Ultra'ya geçemem, babamın iş bilgileri var ve Samsung kullanmayı sevmiyorum.

hocam pil sağlığını bilmiyorum ama sanırım 1 sene önce değişti

bilmiyorum.şarjdayken olmuş
3 Ihtimal var ya pil kötü bi çakma fire vermeye başlamış 2.si çakma şarj aleti kulandiysaniz ondan olabilir
3.şarj aleti yuzunden anakartaki şarj entregesi arıza vermiş olabilir

3 Ihtimal var ya pil kötü bi çakma fire vermeye başlamış 2.si çakma şarj aleti kulandiysaniz ondan olabilir
Macbook adaptörü olsa bile iphonelerin şarj entegreleri hasas ufak bi kısa devrede arıza vermiş olabilir

Şuan hiç açılmıyor mu
açılmıyor şarja takılsa bile

Macbook adaptörü olsa bile iphonelerin şarj entegreleri hasas ufak bi kısa devrede arıza vermiş olabilir
şarj aleti orjinal pil orjinal değil ama kaliteli bir yerden aldık ve 6s de aynı pil var şuan sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı