iPhone XS Max Nasıldır?

carn

Kilopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
570
Makaleler
1
Çözümler
3
Halıhazırda iPhone 6 Plus telefonumu kullanmaktayım, çok memnunum ama model yükseltmek istiyorum. Sizce iPhone XS Max alınmalı mı? Bu konuda düşünceleriniz neler merak ediyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zengin değilsen alma. En ucuzu 9 bin TL bence asla değmez bir telefona o fiyat. Samsung Galaxy s10 u düşünebilirsin bence o da fazlada sana Xioami tavsiye etsem istemezsin diye düşünüyorum. Yeni çıkan Xioami mi 9 u alabilirsin.
 
İstenilen fiyatın altında bir telefon o fiyata asla değmez ama tabii burada yine zevk faktörü devreye giriyor ya da zenginlik faktörü.
 
Hocam 11 bin tl ye aldığın telefon şuanki kullandığın telefondan hız ve kamera olarak önde. Aradaki farklar 11 bin tl ettiğini düşünüyorsan al. Ama telefonun en basit parçasının bile iphone 6 ile eş fiyat olduğunu unutma.
 
Cevaplarınız için teşekkürler hepinize telefonu yurt dışından getirtmeyi planlıyorum o yüzden biraz makul bir fiyata gelecek yaklaşık 6 bin lira burada kayıt 500 lira toplamda bana maliyeti 6.500 lira olacak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı