Hocam çakma batarya takmış olabilirler bataryasını orjinali ile değiştirmen lazım bu sayfadan değiştirme işlemlerini başlatabilirsin iPhone Pil Değiştirme - Resmi Apple Desteği (TR).Arkadaşlar merhaba. 2. el iPhone XS Max aldım. Şarj konusunda problem yaşıyorum. iOS 15.1 sürüm yüklü. 11:00'dan telefonu Full sarjdan aldım akşam 9.00 da %16 kaldı. Pil sağlığı %88. Bu durum normal mi?
Eki Görüntüle 1212836
Pilinizi sömüren bir uygulama var.
Virüs olabilir.
İlginiz için teşekkür ederim. Telefonu aldığımda 3utools ile cihaz bilgilerine baktım değişen herhangi bir parçası yok herşeyi orjinal. %88 pil sağlıgında olsa bile bu kadar az süre gitmesi normal değil bence.Hocam çakma batarya takmış olabilirler bataryasını orjinali ile değiştirmen lazım bu sayfadan değiştirme işlemlerini başlatabilirsin iPhone Pil Değiştirme - Resmi Apple Desteği (TR).
İlginiz için teşekkür ederim. Telefonu aldığımda 3uTools ile cihaz bilgilerine baktım değişen herhangi bir parçası yok her şeyi orijinal. %88 pil sağlıgında olsa bile bu kadar az süre gitmesi normal değil bence.
3uTools | The best all-in-one tool for iOS users bu uygulama ile bütün iphone ve ipadlerle ilgili bilgi alınabiliryor.Hocam telefonun parçasına bakabilen uygulama ilk defa görüyorum o zaman yüzde 88 olduğu için olabilir ama dediğim gibi ilk defa telefonun parçasına bakabilen uygulama görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.