IPhone'dan Android'e geçişte tecrübeler ve soru işaretleri

Bütçe
40-50K

Moneymoon

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2022
Mesajlar
2.529
Makaleler
3
Çözümler
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Bu başlıkta bir sorum daha vardı hikayenin devamını anlatırsam iPhone 14 Pro'yu sattım ve şu an acaba Android'e (kafamda S23 Ultra var onu da server kayıtlı şekilde alacağım) geçsem mi diye düşünüyorum, emin olamadığım bazı noktalar var kafamdaki soru işaretleriyle beraber anlatmaya başlıyorum grammer olarak biraz dağınık olursa kusuruma bakmayın.

Şu an iPhone 11 Pro, iPad Air 2, Apple Watch series 7 ve MacBook Pro (15 inch 2012 retina olup Apple silicon değil zaten, şu an bile Windows'la dualboot kullandığım için sorun yaşamam) kullanıyorum, tabletim ve telefonum zaten eski onu bu yıl değiştireceğim ve ikisini birlikte değiştiriyorken saatimi de satıp ekosistem değiştirme şansım var, özellikle geçenlerde medyamarket'lerde gördüğüm yine Samsung'un Tab s Ultra modelleri hoşuma gittiler (benim Mac'in ekranıyla aynı boy tablet neredeyse, 14 inch) ve zaten telefon değiştirmeyi de düşünüyorum yanına da böyle bir cihaz alıp saatimi de satarak bir ekosistem değişikliği yaparsam ne gibi zorluklar çekerim, geçtğime değer mi?

(Bir de arada deli dehşet bir finansal fark var, çok fazla sıfır veya en yeni ürün alma huyum yoktur Android'le de aram iyidir yabancılık çekmem. Aklımdaki ürünler S23 Ultra ve Tab S8 Ultra, iPhone 14 Pro ve M.2 iPad Pro+Apple Pencil almaya kalktığımda arada neredeyse iki katı fark çıkıyor). Geçtiğimde cihazların birbiriyle anlaşması noktasında zorluk çeker miyim, ikinci elde deli dehşet bir değer kaybına uğrar mı alacağım cihazlar?

Bir de ek olarak soracağım ama evet geçmen mantıklı olur derseniz sonrası için Wear OS destekli bir saat önerisinde bulunabilir misiniz? Anladığım kadarıyla yine Samsung'un yine ürünleri var Türkiye'de ancak farklı alternatiflere de kabulüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı