En iOS gibi olan (tabii burada arayuzden bahsediyoruz ozelliklerinden degil) Xiaomi HyperOS olabilir bence.
Xiaomi CEO'su Apple fanı zaten.
iPhone kullanıyormuş.
En iOS gibi olan (tabii burada arayuzden bahsediyoruz ozelliklerinden degil) Xiaomi HyperOS olabilir bence.
Bana göre Mac bilgisayarınız falan yoksa Samsung çok daha mantıklı S23 Ultra alacağım para biriktiriyorum iPhone telefonlar gereksiz çok pahalı Type-C daha neredeyse yeni geldi zaten
Bana göre S23 Ultra veya S24+ da olabilir epey sitesinden karşılaştırma yapabilirsiniz bütün özellikleriyle benim için şarj çok önemli ondan iPhone kullanmıyorum 15 Pro Max bile 4400 mAh ve 71k gerek var mı yok gidin Samsung alın rahatınıza bakın.
Aynen öyle. Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bir Note 8 Pro'ya bak bir de Note 13 Pro'ya. İşlemci gücü bakımından çok yakınlar. Xiaomi seviyorumda yazılım ve saçmalama işi soğutuyor beni kendinden.Xiaomi CEO'su Apple fanı zaten.
iPhone kullanıyormuş.
Aynen öyle. Xiaomi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bir Note 8 Pro'ya bak bir de Note 13 Pro'ya. İşlemci gücü bakımından çok yakınlar. Xiaomi seviyorumda yazılım ve saçmalama işi soğutuyor beni kendinden.
Huawei'nin yeri bende çok ayrı. Google servisleri olmamasına rağmen ilerlemeyi başarabiliyorlar. Ve ilk zamanlarda aşırı büyük bir sorun gibi lanse edilmişti bu durum.Ben Xiaomi'yi oldum olası sevmem uyduruk kıytırık Çin markası.
Sözüm bütün Çinli markalara değil tabii Huawei ayrı ya
Ne amaçla telefonu kullandığını bilmiyorum ama sosyal medya kullanımı olarak attan inip eşeğe binmiş gibi olursun.
S24 256GB alın geçin hocam. Ekosisteminiz yoksa tabi ki.Telefonda günlük işler yapıyorum. 13 mini bile bana yetiyor, fakat pil sağ olsun aman vermiyor.
Sosyal medyayı ara sıra kullanırım. Önemli günlerde falan fotoğraf, video çekip paylaşırım. Yani 7/24 işim yok sosyal medyayla
Özellik bakımından da benzerlerler zaten.Benzemekten ziyade, özellik olarak benzemesiden bahsediyorum. Tasarım okey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.