IP'sini aldığımız adam bizi dava edebilir mi?

Neyse bu konuya daha fazla mesaj yazmayacağım. Umuyorum ki dava falan açılmaz hakkınızda . Siz en azından fazla ileriye gitmemişsiniz hatanızdan dönebilirsiniz. Özür dileyin, gönlünü alın konuyu tatlıya bağlayıp kapatın. Bu da size ders olsun. Trol de olsa , şaka da olsa tanımadığınız kişilere böyle şeyler yapmayın. Adamın kafası atıkken denk gelirsiniz sonra sıkıntı çıkar. Vaktinizi boş şeylere harcamayın ve empati kurun. Biri sizin özel bir bilginize erişse onla size *trol* yapmaya çalışsa sizde mutlu olmazsınız 🙂

Neyse bu konuya daha fazla mesaj yazmayacağım. Umuyorum ki dava falan açılmaz hakkınızda. Siz en azından fazla ileriye gitmemişsiniz hatanızdan dönebilirsiniz. Özür dileyin, gönlünü alın konuyu tatlıya bağlayıp kapatın. Bu da size ders olsun. Trol de olsa, şaka da olsa tanımadığınız kişilere böyle şeyler yapmayın. Adamın kafası atıkken denk gelirsiniz sonra sıkıntı çıkar. Vaktinizi boş şeylere harcamayın ve empati kurun. Biri sizin özel bir bilginize erişse onunla size trol yapmaya çalışsa sizde mutlu olmazsınız 🙂

Arkadaşlar selam CİMER'e şikayet edilen kişi benim. Böyle şeylerle karşılaşırsanız korkmayın korkutmak amaçlı yapılmıştı bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı