İri ve kaslı nasıl olurum?

Tek squat yeterli mi? Ben hem büyütmek hem de yuvarlak ve sert olsun istiyorum. Bazı vücut yapanlarda hiç kalça yok, seksi durmuyor. Ben öyle olmak istemiyorum şahsen. Hem çıkık, hem yuvarlak hem de sert olsa çok iyi olur :D Var mı bildiğin buna yönelik bir program?
Full body programda kalça çalıştıracak birçok egzersiz oluyor ama özel olarak oraya çalışmak istiyorsan özellikle kadınların programlarına bakman daha iyi olacaktır. :D

Bu bahsettiğin vücutlar sıkı çalışmanın ve düzgün beslenmenin eseri. Öyle 2-3 ay gibi rakamlar komik olur. Düzgünce salona başla, beslenme hakkında düzgün makaleler oku ve kendine düzen kur, istikrarına göre 1-2-3 yıla istediğin vücuda ulaşırsın.

Hocam bu internet sitelerindeki değerler dogru mu? Benim basenlerin bacakların maşallahı var ama genede normal değer çıktı bu.

Evet doğrudur. Yanılma payı fitness salonlarında buluncan cihazlardan daha azdır. Yağlar belli bölgelerde fazlalık gösterebilir. Senin basen bölgende fazla yağlanma olması normal. Genel olarak yağ yüzdeni düşürmeye odaklanırsan bu sorunlardan genel olarak kurtulursun.

Adana' da doğru düzgün salonu da yok. En azından ben bulamadım. 1.85 boy 85 kiloya sahibim. Kendi kendime evde yapabildiğim kadar yapıyorum. Düzgün bir salon bulursan ortam düzelince, haber verirsen sevinirim.
Adana'da Reşatbey'de Golden Life Fitness Salonu açıldı, bugün yazıldım ve ilk günümü geçirdim. İyi ilgilendiler. Bir de Discord paylaşacaktın, görüşecektik. Discord adresini yaz da ekleyeyim seni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı