İş Bankası İlk İmza Kısıtlaması

1Gülhan1

Kilopat
Katılım
25 Şubat 2018
Mesajlar
1.432
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
16 yaşındayım. Çalışıp para biriktiriyorum. İlk imza hesabı açtım. İnternet bankacılığından hiçbir şey yapılmıyor. Şöyle izah edeyim. İş bankasını aradım ve sorun olmaması gerektiğini söylüyor. Yani kısıtlama yok. Fakat ne havale ne döviz açabiliyorum. Hiçbir şey yapılmıyor. Hata veriyor. Müşteri hizmetleri bankaya gidip konuşun dedi. Sıkıntı olmaması gerektiğini söyledi. Bu durum başına gelen var mı? Ya da ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bankaya velinle gidip durumu izah et açıyorlar. İnternet alışverişi , EFT gibi hizmetlerinide kullanamazsın bunlarıda kullanıma açıyorlar.
 
18 olmadığın için her şeyi verin ile yapman gerekiyor diye biliyorum.
Eğer bankaya gidip EFT işlemlerine veya başka bir işleme açtırmak isterseniz veliniz ile gitmeniz gerekiyor ancak onun dışında hesap tamamen üzerinize olur herşeyi kendiniz yaparsınız gelen kodlar,e-mail'ler vs. Tam yetkili siz olursunuz, bu arada her işlem için bankaya gitmiyorsunuz işlemlerin %95 kadarını kendiniz yaparsınız ama EFT gibi birşeyi şubeden velin ile açtırman
gerekebilir ve @Hellyest adlı arkadaşımız internet alışverişi konusunda yanılmış onu kendiniz yaparsınız.
3c4ac77f-898c-45f6-b2e7-693c9c6acf57.jpg
 
Merhaba, tarihe göre birkaç aydır ilk imza kartını kullanıyorsunuz. İlk İmza hesabı içine döviz hesabı açabildiniz mi? Ve BTCTurk gibi platformlara para transferi sağlayabiliyor mu?
 
Paramı babamın hesabına yatırdım. Eğer istiyorsan kartı açtığın velin ile gittiğinde normal hesap gibi istediğin özelliği açtırabiliyorsun. Ben uğraşmak istemedim.
 
EFT, havale, döviz, yurtdışı kullanımı vs. cidden herşey açılıyor mu? (Teşekkürler yanıt için)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı