İş hayatı mı, okul hayatı mı?

ReynTR

Hectopat
Daha fazla  
10. sınıfa gidiyorum babam çalışmam için bir iş fikri sundu. Okul okumaya niyetim çok yok ortalama var derslerimde dönem sonu geçirmeye yetiyor sadece. Babamda dedi ki boş boş okuyacağına bir işe koyalım meslek sahibi ol kendin için de iyi olur inan bana dedi. Okumak ile iş arasında kaldım. Ne yapayım (meslek: Vinç operatörü)?

10. sınıfa gidiyorum babam çalışmam için bir iş fikri sundu. Okul okumaya niyetim çok yok ortalama var derslerimde dönem sonu geçirmeye yetiyor sadece. Babamda dedi ki boş boş okuyacağına bir işe koyalım meslek sahibi ol kendin için de iyi olur inan bana dedi. Okumak ile iş arasında kaldım. Ne yapayım (meslek: Vinç operatörü)?

Hocam aynısını ben de düşünüyorum 9.sınıfım mesleki eğitim merkezine gitmeyi düşünüyorum. 4 gün iş 1 gün okul.

Ya dersledim öyle çok süper değil okumak yerine meslek sahibi edinmek eline para geçmesi bile iyi bir şey ama zor sosyal hayatın kısıtlanıyor.

Usta ben LGS 360 puanı OBP 93 ile liseye geçtim. Benim için iyi bir başarı fakat ben de işe girip çalışmak istiyorum. Okulda hareketsiz durmak çok zor. (teknik servis)

16 yaşındaki bir çocuğu kim vinç operatörü yapsın ki?

Meslekte misiniz?

Bana kalırsa mesleğe geçerseniz meslek öğrenmek daha faydalı olabilir. Hele çok iş imkanı olan alanı seçerseniz daha iyi olur. Ama okumaya çok merakınız yoksa sıkılırsınız. O zaman iş daha iyidir.

Okumaya merakım açıkçası yok ama rahatlık konusu var. Sabah kalkıpta okula gitmeyeceğim diyebilirim ama iş hayatında yok bunları göze almam gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı