Elektrikci_Hasan
Kilopat
Daha fazla
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de çalıştığım marketin tuvaletinde uyuşturucu kullanan birini yakalamıştım zaten muhit pis, e tabi haliyle markete gelen insanlar da muhite göre oluyor.Dostum ben marketçilik yaptım ama bizim bölgede hırsız mı yoktu terbiyesiz mi yoktu. Ben o kadar çok bezdim ve yoruldum ki. Ama bana yararı şu oldu ne olursa olsun pes etmek yok.
Aşırı zevkli, aşırı zor, aşırı heyecanlı, aşırı sorumluluk gerektiriyor@painkiller hocam uçak sürmek nasıl?
Hangi bölümü kazanmak istiyorsan o bölümle alakalı küçük büyük fark etmez bir işe gir, küçükte çekeceğin zorluğu görürsün ama insanlar iyi olur eğlenerek geçer ciddi bir kurum olmadığı için,Üniversite sınavına az kaldı ve bu zamana kadar iş tecrübem olmadı. Sınavdan sonra yazın bile olsa bir işe girmeyi düşünüyorum. Mesela market fikri fena gelmiyor. İşlerdeki tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?
Hangi konularda berbat? Neler yaşadınız?1-2 ay kadar özel sektörde kamera kurulum işi yaptım. Kısaca berbattı.
3 ay Markette Manav olarak çalıştım. Kısaca berbattı.
3 ay boyunca İnşatta çalıştım. Kısaca berbattı.
Ülkede bana göre özel sektörde çalıştığın her iş berbat. Devlet sektörünü göremedim. Umarım yakın zamanda orayı da test edeceğim.
Açıkçası kamera işindeki müdürüm 30 40 yaşındaydı. 18 yaşındaki kızlara falan bakardı. Kendi 6 yaşındaki kızını zorla kapattırmıştı. AKP'liydi. 3 ay boyunca eziyet çektim ama tanıdık biri işe soktuğu için çok bir şey yapamadım.Hangi konularda berbat? Neler yaşadınız?
Bence sizin düşünce şekliniz o adamınkinden daha bozuk. Yaptığı şeyleri onaylamak değil amacım ama kimseyi bir partili diye yargılayamazsınız. Ayrıca adamın sağa sola bakması onun ayıbı senin işinle ne alakası varda berbat oluyor.Açıkçası kamera işindeki müdürüm 30 40 yaşındaydı. 18 yaşındaki kızlara falan bakardı. Kendi 6 yaşındaki kızını zorla kapattırmıştı. AKP'liydi. 3 ay boyunca eziyet çektim ama tanıdık biri işe soktuğu için çok bir şey yapamadım.
İnşaat işi aldığın parayı haketmiyorsun. Çok kas gücü harcıyorsun. İnşaat işinde direkt olarak iş sahipleri para kazanır.
Market bunlar arasında en iyisiydi. Müdürüm çok iyiydi. Halden anlıyordu. Sonra müdür değişti yeni gelen müdür asker emeklisi olduğu için her şey çok sıkıydı. Oradaki deneyimimde o yüzden can sıktı.
Yani müslümanım diye geçinip 18 yaşındaki kızın orasına burasına bakıp. AKP mitinglerinde osmanlı bayrağını öpmek bence yargılanmayı hakediyor. İstediğiniz şekilde düşünbilirsiniz. Orada yaşananları ben biliyorum siz değil. Burada hepsini anlatmıyorum.Bence sizin düşünce şekliniz o adamınkinden daha bozuk. Yaptığı şeyleri onaylamak değil amacım ama kimseyi bir partili diye yargılayamazsınız.
"Bir tanıdığım var" diyen herkes için kolaydır.Konsoloslukta çalışan bir tanıdığım var ve ben de gireceğim büyük ihtimal haftada 40 saat çalışıyorsun aldığın ücrette ortalamanın üstünde. Siz kendinizden yola çıkarak herkes için böyle diyemezsinİş hayatı tembellere zordur.