Daha fazla
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de çalıştığım marketin tuvaletinde uyuşturucu kullanan birini yakalamıştım zaten muhit pis, e tabi haliyle markete gelen insanlar da muhite göre oluyor.Dostum ben marketçilik yaptım ama bizim bölgede hırsız mı yoktu terbiyesiz mi yoktu. Ben o kadar çok bezdim ve yoruldum ki. Ama bana yararı şu oldu ne olursa olsun pes etmek yok.
@244012 Şöyle söyleyeyim kardeşim sana. Öyle bir zaman geldik ki, öyle bir dönemdeyiz ki. İnsanlar artık paramı alıp bir an önce evime gideyim düşüncesinde. En basitinden kargo şubeleri, bankalar, internet servis sağlayıcıları, seyahat firmaları, iç cephe dış cephe v.s artık insana ve yapılan işe değer verme yok. Şu güne kadar her insan eşittir düşüncesindeydim lakin değil, her insan eşit değil. Kaliteli insan var, kalitesiz kanı değersiz insan var. Kimse işini düzgün yapmıyor artık o yüzden herkes sinirli. Eskiden bunlar azdı şahsen 2016'da çalışmak bugünden daha kolay, daha rahattı. İş yine zordu, özel sektör her zaman yorar. Lakin ortam kötü değildi. Eğer sende bu sistemin bir parçası olmak istiyorsan düzgün bir muhitten iş bakmaya bak. Yazılacak şey çok, kafamdakileri de anlatabilmiş değilim şuan.
Günlük işler değil de günde 8 saatlik 3 veya 2 vardiya şeklinde sigortalı çalışabileceğin işlere bak.