İşçi ücreti verilmemesi hakkında neler yapılabilir?

clane.spoth

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir iş yerinde satış danışmanı olarak başladım ve 16 gün sonra patron benden kaynaklı olmamaksızın işten çıkardı ve paramı hâlâ vermedi. Öğrendim ki benden önce çalıştırdığı kişilerin de parasını ödememiş. Bu konuda haklarım nelerdir? Ne yapmalıyım?
İşe görüşmesinden itibaren bugüne kadar patronla tüm WhatsApp konuşmalarımız duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski çalışanlar haklarını alabildimi ??
Hayır hocam, almamışlar. Üstüne düşmemişler. Ben işin peşini bırakmıyorum. "Para gelecek o zaman vereceğim, aklımdasın" diyor ama ne zamandır ses seda yok. Bayramdan önce bayram bitince 24 Haziran'da vereceğim demişti üzerinden günler geçti hâlâ ortada para yok.

Hayır hocam, almamışlar. Üstüne düşmemişler. Ben işin peşini bırakmıyorum. "para gelecek o zaman vereceğim, aklımdasın" diyor ama ne zamandır ses seda yok. Bayramdan önce bayram bitince 24 Haziran'da vereceğim demişti üzerinden günler geçti hâlâ ortada para yok.

Oyalamaya çalışıyor vakit kaybetmeden gitmen lazım.

Merhaba, bir iş yerinde satış danışmanı olarak başladım ve 16 gün sonra patron benden kaynaklı olmamaksızın işten çıkardı ve paramı hâlâ vermedi. Öğrendim ki benden önce çalıştırdığı kişilerin de parasını ödememiş. Bu konuda haklarım nelerdir? Ne yapmalıyım?
İşe görüşmesinden itibaren bugüne kadar patronla tüm WhatsApp konuşmalarımız duruyor.
Noterden ihtarname çekebilirsin. Eğer buna rağmen vermiyorsa dava açarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı