Vasıfsız işçi ne yapmalı?

Halk eğitim gibi yerlerde berberlik kursu açılıyorsa onlara katılabilirsin, askere gidene kadar bir yerlerde biraz tecrübe ednirisen askerde de berberlik yapma şansın olur. Böylece daha da tecrübelenir askerden gelince bir yerlerde işe girer yolunu bulursun.
Oturduğum yerde halk eğitim bulunmakta. F klavye gitmeyi düşünyordum ayrıca, tavsiye için teşekkürler.

Oturduğum yerde halk eğitim bulunmakta. F klavye gitmeyi düşünyordum ayrıca, tavsiye için teşekkürler.

10 parmak yazabilirsen katiplik gibi alanları da deneyebilirsin.

Güvenlik kurslarına gidip özel güvenlik olmayı deneyebilirsin.

Yazılıma ilgiliysen boş vakitlerinde kendini geliştirip bir yerlerde işe girmeyi deneyebilirsin.

Şu an vasıfsız olabilirsin ama yaşın daha genç bir iş edinip vasıflı bir işçi olmak için çok geç değil, bir şekilde birşeylerin ucundan tutabilirsen daha kolay iş bulursun.

Bunlar için iş tecrübesi gerekmiyor mu? Nereden edinebilirim?
Vahiy yoluyla. Tecrübe işte edinilir. Çırak olarak girersin, yükselirsin. Sana ustabaşı olarak işe gir demiyorum.

Getir vb. motorlu kurye işlerinde de iyi para var şimdilik. Bir tanıdık 5-10 arası aldığını söyledi. İlanlara bakınca inandırıcı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı