İşi bırakıp yayın açmalı mıyım?

• Konuyu başlatan Alfirk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.983
Yayin acmaniz icin isi birakmaniz sart degil ki. Hafta sonlari düzenli yayin acabilirsiniz istiyorsaniz :)

Ayrica
Yayın açacakmış, seni kim izleyecek 🤣 Herkes de yayın açsa da izlesek diyordu.
Bu tarz motivasyon düsürücü iletiler yazmazsak daha güzel olmaz mi?

Sevgiler :)

Mesleğinizi sevmiyorsunuz demekki. Sevdiğiniz şeyi yapın fakat çokta uçmamak gerek, bence yayıncılık için önce hobi olarak sonra bir yerlere gelirsen işten çıkıp yayıncılığa odaklan yani kendini riske atma bence. Tabii büyük yerlere gelmiş yatırımcıların çoğunlukla risk alarak geldiklerini biliyoruz fakat büyük risk alıp bir yere gelmemiş bir sürü insan da var madalyonun arka tarafında.

Mesela Tıp 4. senende baktın bu işten zevk almayacaksın, ilgi duyduğun bölüme değiştir bölümünü yani bu tarz bir risk almaktan korkmamalısın fakat senin dediğin çok riskli ve garantisi yok.

Mesleğinizi sevmiyorsunuz demekki. Sevdiğiniz şeyi yapın fakat çokta uçmamak gerek, bence yayıncılık için önce hobi olarak sonra bir yerlere gelirsen işten çıkıp yayıncılığa odaklan yani kendini riske atma bence. Tabii büyük yerlere gelmiş yatırımcıların çoğunlukla risk alarak geldiklerini biliyoruz fakat büyük risk alıp bir yere gelmemiş bir sürü insan da var madalyonun arka tarafında.

Mesela Tıp 4. senende baktın bu işten zevk almayacaksın, ilgi duyduğun bölüme değiştir bölümünü yani bu tarz bir risk almaktan korkmamalısın fakat senin dediğin çok riskli ve garantisi yok.
Mesleğimi seviyorum da iş arkadaşlarımdan bir tanesini sevmiyorum. İtici geliyor.
Ben insanı ilk görüşte tanıyan biriyim onda iyi bir enerji alamıyorum.
Karşılaşmak istemiyorum.

Huzursuz oluyorum ve böyle olunca da psikolojik moral olarak düşüyorum buda beni mutsuz ve bağışıklık sistemimi düşürüyor.

Ne yapmalıyım bilmiyorum tutumun ne olsa?

@Neşeli Enginar

Mesleğimi seviyorum da iş arkadaşlarımdan bir tanesini sevmiyorum. İtici geliyor.

Gercekten bir kisi icin isini birakmak istiyor olamazsiniz. Bu isin bahanesi gibi daha cok, bazi seyleri kafanizda kurmussunuz da isten cikmanizi kendinize hakli cikarmak istiyormussunuz gibi geldi. Yanlis anlamayin ama dost aci söyler ben kendinize 3-5 ay zaman vermenizi tavsiye ediyorum. Daha ise gireli sunun surasinda ne kadar olmus ki?
Hele hele twitch ya da yayincilik gibi ne olacaginiz belli olmayan bir ortami sans ya da alternatif görmeniz gercekle bagdasmiyor.

Gercekten bir kisi icin isini birakmak istiyor olamazsiniz. Bu isin bahanesi gibi daha cok, bazi seyleri kafanizda kurmussunuz da isten cikmanizi kendinize hakli cikarmak istiyormussunuz gibi geldi. Yanlis anlamayin ama dost aci söyler ben kendinize 3-5 ay zaman vermenizi tavsiye ediyorum. Daha ise gireli sunun surasinda ne kadar olmus ki?
Hele hele twitch ya da yayincilik gibi ne olacaginiz belli olmayan bir ortami sans ya da alternatif görmeniz gercekle bagdasmiyor.

Doğru düşünüyorsunuz aynen öyle.

2-3 ay deneyeceğim bakalım ne olacak.

Sevmediğim biriyle nasıl olacak bilmiyorum tutumum nasıl olmalı?

Çok samimi olmayı sevmiyorum.

Boş yapar laf atarsa kavga ederim.

İşi bırakma ama boş zamanlarında aç. Hatta oğuz sasi taktiği yapıp aynı gün içinde hem DLive, Twitch, Facebook gibi platformlardan hem de YouTube'dan yayın aç daha fazla kitle toplama şansın olur ama emin ol rakiplerin çok fazla. Denenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı