İşlemci boştayken 90 derece

Ben de öyle yaklaşacaktım ama belli olmaz diye yavaş yavaş söyledim.
Adam diyeceğim ama neyse, direk 1 TB harddiske bozuk diyip geri vermemiş. Başka bir açıklaması yok.

Arkadaşlar yarın o adamla bir sorun olmazsa görüşüp durumu anlatacağım bu mesajları da gösteririm teşekkürler beni uyandırdınız için ben burada para veriyorum adama adamın yaptığı işe bak altı üstü sıkılınca azcık oyun oynayalım az film izleyelim diye PC alıyoruz PC'yi de adam bilgili işini bilir diyerekten emanet ediyoruz adam bize ne yapıyor.
İyi geceler. Adamlar tam da benim gibi safı buldu.

Arkadaşlar yarın o adamla bir sorun olmazsa görüşüp durumu anlatacağım bu mesajları da gösteririm teşekkürler beni uyandırdınız için ben burada para veriyorum adama adamın yaptığı işe bak altı üstü sıkılınca azcık oyun oynayalım az film izleyelim diye PC alıyoruz PC'yi de adam bilgili işini bilir diyerekten emanet ediyoruz adam bize ne yapıyor.
İyi geceler. Adamlar tam da benim gibi safı buldu.
Öyle demeyin kendinize. Yaşınızı bilmiyorum ama imkanınız varsa bir büyüğünüzle gidin göz korkutmak amaçlı. Yani bu devirde iyi bir bilgisayarcı bulmak zor. Allah herkese nasip etsin.
@kenan360 ayrıca verme konusunda yan çizerse parasını isteyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı