Işlemci fansız çalışır mı?

egemenasimov

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi, Technopat sosyal'den aldığım yardımlar ile vatan bilgisayar'dan PC topladım işlemci ellerinde olmadığı için henüz gelmedi ancak diğer parçalar elimde. Sorun şu ki işlemci fanı almadım, oynayacağım oyunlar CS:GO, lol tarzı fazla güç gerektirmeyen oyunlar, işlemcim i3 4160 bir sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel 4000 serisi bütün işlemcilerin kutusunda stok fan bulunuyor diye biliyorum. Stok fan da o işlemci için yeterlidir.

Arkadaşlar yeni konu açıp kalabalık yapmak istemedim, aldığım parçalardan kasanın ön kısmı paramparça kırılmış geldi bunu en yakın vatan bilgisayara giderek değiştirebilirmiyim ?

Tabii ki gidip değiştirebilirsin. Hemen gitmen lazım. İşlemcinin içinden fan çıkıyor zaten. Fanı takmazsan 2-3 saniye çalışır sadece.

Tabiki gidip vatanla görüşüp değişim işlemini yapabilirsin. Hatta tüm parçaları vatandan aldıysan montajını da yaptırabilirsin. Boşuna uğraşmamış olursun. Montajdan benim gibi keyif alıyorsan kendin yap :D

Montajı kendim yapmak istiyorum bunun nedeni ise çok özensiz davranıyorlar şeklindeki yorumlar, dediğim gibi işlemci henüz ulaşmadı bu nedenle bekliyorum bu akşam hemen gidip değiştireceğim kasayı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı