İşlemci hızı düşürüyor

Bundan sonra Asus'un herhangi bir ürününü almayı düşünmüyorum. FX505 serisi kullanıcıları olarak yaşamadığımız driver sıkıntısı kalmadı.

Bundan sonra Asus'un herhangi bir ürününü almayı düşünmüyorum. FX505 serisi kullanıcıları olarak yaşamadığımız driver sıkıntısı kalmadı.
Bundan sonra teknolojik aletlerle 10 yıl işim olmaz. 10 yıl sonra da bakarız. Yalnız ben hayatımda ilk defa PC aldım başıma gelene bak.

Bu forumda oflayıp tuflamamak için almayın. Gidin en ucuz neyse onu alın Casper marka da buna dahil demiştim. Çünkü al birini vur ötekine.

Eskiden işlemciler anakarta yapışık değildi. Bu kadar sorun çıkarmazdı. Ayrıca ASUS'un eski ROG serileri hala taş gibi. ASUS eski ASUS değil.

biosu 305 yaptım ve bu kez silent modda düşüyor hızı (bu normal, bu sorun olmadan da böyleyidi zaten)performans ve turbo modda ise 2.28ghz de kalıyor. ben de biosa girdim, F9 ile default yaptım ve tekrar bir bios güncellemesi yaptı. ardından windows açıldı ve bios sürümüne baktığımda 307 olduğunu gördüm. ama sorun hala aynı fark yok. pazartesi günü aldığım yere garantiye vereceğim, bakalım ne olacak.

biosu 305 yaptım ve bu kez silent modda düşüyor hızı (bu normal, bu sorun olmadan da böyleyidi zaten)performans ve turbo modda ise 2.28ghz de kalıyor. ben de biosa girdim, F9 ile default yaptım ve tekrar bir bios güncellemesi yaptı. ardından windows açıldı ve bios sürümüne baktığımda 307 olduğunu gördüm. ama sorun hala aynı fark yok. pazartesi günü aldığım yere garantiye vereceğim, bakalım ne olacak.
Bize gelen mailde ek olarak windows + r tusuna basarak msconfig yazıp orada önyükleme bölümünden işlemci sayısını ne kadar seçebiliyorsanız seçin ve kaydedin de demişlerdi. İsterseniz bir de bunu deneyin. Bios'u düşürdükten sonra düzelmemesi çok ilginç...

Bize gelen mailde ek olarak windows + r tusuna basarak msconfig yazıp orada önyükleme bölümünden işlemci sayısını ne kadar seçebiliyorsanız seçin ve kaydedin de demişlerdi. İsterseniz bir de bunu deneyin. Bios'u düşürdükten sonra düzelmemesi çok ilginç...
Denedim ve olmadı. 5 dakika sonra da wifi ile bağlanmıyor. Wifi kartında sorun var diyor Windows. Garantiye vermekten başka seçenek kalmadı. Elektrik kesintisi garantiye girmediği için ücret talep edeceklerdir. Bu olursa da dağıtım şirketine başvuracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı