Bundan sonra teknolojik aletlerle 10 yıl işim olmaz. 10 yıl sonra da bakarız. Yalnız ben hayatımda ilk defa PC aldım başıma gelene bak.Bundan sonra Asus'un herhangi bir ürününü almayı düşünmüyorum. FX505 serisi kullanıcıları olarak yaşamadığımız driver sıkıntısı kalmadı.
Önceki laptopum da Asus idi. Gaming laptoptu ve 2 yıl kullandım tek bir sıkıntısı dahi olmadı. Biraz şans meselesi..Bundan sonra teknolojik aletlerle 10 yıl işim olmaz. 10 yıl sonra da bakarız. Yalnız ben hayatımda ilk defa PC aldım başıma gelene bak.
Bize gelen mailde ek olarak windows + r tusuna basarak msconfig yazıp orada önyükleme bölümünden işlemci sayısını ne kadar seçebiliyorsanız seçin ve kaydedin de demişlerdi. İsterseniz bir de bunu deneyin. Bios'u düşürdükten sonra düzelmemesi çok ilginç...biosu 305 yaptım ve bu kez silent modda düşüyor hızı (bu normal, bu sorun olmadan da böyleyidi zaten)performans ve turbo modda ise 2.28ghz de kalıyor. ben de biosa girdim, F9 ile default yaptım ve tekrar bir bios güncellemesi yaptı. ardından windows açıldı ve bios sürümüne baktığımda 307 olduğunu gördüm. ama sorun hala aynı fark yok. pazartesi günü aldığım yere garantiye vereceğim, bakalım ne olacak.
Denedim ve olmadı. 5 dakika sonra da wifi ile bağlanmıyor. Wifi kartında sorun var diyor Windows. Garantiye vermekten başka seçenek kalmadı. Elektrik kesintisi garantiye girmediği için ücret talep edeceklerdir. Bu olursa da dağıtım şirketine başvuracağım.Bize gelen mailde ek olarak windows + r tusuna basarak msconfig yazıp orada önyükleme bölümünden işlemci sayısını ne kadar seçebiliyorsanız seçin ve kaydedin de demişlerdi. İsterseniz bir de bunu deneyin. Bios'u düşürdükten sonra düzelmemesi çok ilginç...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.