İşlemci pini yamuldu "no signal" hatası

grindd

Megapat
Daha fazla  
Screenshot_20200801-171253.png

Arkadaşlar termal macun değiştirirken yanlışlıkla işlemciyi yerinden oynatım ve geri taktım. Bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor "no signal" hatası veriyor. İşlemci soketinde yamulma gördüm sizce sorun işlemci soketinde mi?

Eki Görüntüle 628826

Arkadaşlar termal macun değiştirirken yanlışlıkla işlemciyi yerinden oynatım ve geri taktım. Bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor "no signal" hatası veriyor. İşlemci soketinde yamulma gördüm sizce sorun işlemci soketinde mi?
Pinleri kırmadan düzeltme imkanın var mı ince bir şeyle? Sebep oradan gibi tüm kabloları kontrol edebilirsin.

Cımbız yardımı ile düzeltebilirsin. Ama öyle tam düz yapmaya çalışma eski hali gibi olmaz zaten biraz düzelt dene olmazsa tekrar dene yavaş ve dikkatli şekilde.

Soğutucu vidalarını da tutturmak ile uğraşma. Fan soketini sök soğutucu yu elin ile bastır zaten açılırsa düzgün şekilde toplar açarsın.

Ekran kartının besleme soketini de taktığında emin ol.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı