İşlemci pini yamuldu

Yakın arkadaşından ekran kartı al varsa bide öyle dene durum karışık biraz. Monitörün çalıştığına ve ekran kartının DVI veya HDMI girişini ekran kartına taktığına emin ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın arkadaşından ekran kartı al varsa bide öyle dene durum karışık biraz. Monitörün çalıştığına ve ekran kartının DVI veya HDMI girişini ekran kartına taktığına emin ol.
Hocam bana şu bilgi lazım.

Pil çıkarıp taktığımda B450M-K'dan acaba 2. nesil Ryzen görmeye devam ediyor mu yoksa sonsuza kadar uğraşırım, tüm parçaları değişirim. :( Nitekim B350'ler de 2.nesil görmüyor. Pil çıkarırsan 1 milyon dolar parça değiş, tak görmüyor :(

Hocam bana şu bilgi lazım.

Pil çıkarıp taktığımda B450M-K'dan acaba 2. nesil Ryzen görmeye devam ediyor mu yoksa sonsuza kadar uğraşırım, tüm parçaları değişirim. :( Nitekim B350'ler de 2.nesil görmüyor. Pil çıkarırsan 1 milyon dolar parça değiş, tak görmüyor :(
Yok dostum B450 anakartlar 2. nesil için üretilen anakartlar. BIOS pilini çıkarıp taktın diye öyle bir şey olamaz.

Yok dostum B450 anakartlar 2. nesil için üretilen anakartlar. BIOS pilini çıkarıp taktın diye öyle bir şey olamaz.
Allah razı olsun.

Şimdi 20 TL bir ekran kartı alacağım, deneyeceğim. BIOS'u görmeyi özledim :)
2400G yerine 2600 alırsan 2 çekirdek için böyle oluyor işte. GTX 970 sat 2400G al, keyfine bak. Hocam bir şey soracağım. TV'mde PC çıkışı var yazıyor, hiç denemedim. GTX 970 çalışıp çalışmadığını nasıl test edebilirim acaba, dışarı çıkıp ekran kartı aramayayım diyorum.

HDMI mı nasıl oluyor, hiç bilmiyorum.

Ekran kartı üzerinde HDMI girişi var bak ekran kartı yerine anakarta bağlamış olabilirsin dalgınlıkla başıma gelmişti benim. Dalgınlıkla anakarta takmıştım. Bu arada 2400G kullanıyorum [emoji3]

Ekran kartı üzerinde HDMI girişi var bak ekran kartı yerine anakarta bağlamış olabilirsin dalgınlıkla başıma gelmişti benim. Dalgınlıkla anakarta takmıştım. Bu arada 2400G kullanıyorum [emoji3]
2400G en iysi. Koca dev GTX 970 anca baş ağrıtıyor. Ekran kartından ağır ve kalın. 5-10 FPS için değmez. İşlemciyi dün aldım 2. kez aldım ve neden 2400G almadım, GTX 970 satmadım aptallık. BIOS'la ayrı, ekranla ayrı, VGA dönüştürücüyle ayrı uğraşıyorum. 2400G hepsini süpürüyor.

Geçmiş olsun işlemci pinine lehim yapıldığını bilyordum. Pin yamulunca çöp olur diye biliyorum.

Yamulan kırılan işlemcileri yaptırdım bir telefoncu yaptı hem de. 4.1 OC yaptım sorunsuz çalışıyor bilgisayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı