İşletim Sistemini Windows 10'a Yükseltme

metozik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Araştırsan bulursun diyebilirsiniz, gerçekten araştırdım yalnız kafam iyice karıştı.

Şimdi ben şuan Win7 kullanıyorum. Daha önce bedava iken Win10'a yükseltmiştim ama sonra PC formatlamak zorunda kaldım, bilgisayarcı Win7 kurmuş tekrar. Ben şimdi yine CD'siz USB'siz Win10'a tekrar yükseltme yapabilir miyim? O kadar araştırdım burasını tam anlayamadım bi türlü. Ben Win10'a yükseltip Windows 10 Professional Satın Al, PRO| 93% İndirim - DurmaPLAY şu keyi alıp kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü? Değilse Windows 10'u nasıl kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@metozik sıfır kurulum yapacaksanız, CD veya USB ile kurulum yapmalısınız maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yükseltme yapmadan önce orijinal Windows 7 mi kullanıyordunuz?

Hocam açıkçası hatırlamıyorum maalesef. 2. el olarak gelmişti bana bilgisayar.

@metozik sıfır kurulum yapacaksanız, CD veya USB ile kurulum yapmalısınız maalesef.

Teşekkür ederim cevabınız için. O zaman USB ile kurmaya karar verdim, şuan attığınız videoları izliyorum. Yalnız UEFi'den bahsedilmiş, benim anakartım Pegatron İPXSB-H61. UEFİ destekleyip desteklemediğini nasıl anlayabilirim?

Kurulum için elinizde CD veya USB yoksa NT6 yöntemi ile Windows 10 kurabilirsiniz. Windows 8 ile aynı yöntemi kullanıyor zaten.

NT6 HDD Yükleyici 3.1.4

Teşekkürler hocam.

Galiba anakartınız UEFI desteklemiyor.

BIOS menüsüne girin. Ardından "Boot Mode Select" gibi bir ayar olmalı. Oraya basın ve UEFI kısmını seçin. Eğer UEFI desteklemiyor ise orada sadece LEGACY yazar.

LEGACY destekleyen bir anakarta da Windows 10 kurulumu yapılabilir. UEFI olması şart değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı