İsrail, Gazze'yi vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsrail'in demir kubbe diye hava savunma sistemi var. Filistin'in atacağı füzeler sapan gibi gelir onlara. Sen nerede duydun bir İsrail'i çocuk ölmüş bir aile yok olmuş sülale silinmiş diye?

Ama İsrail ağır silahlar uçaklar ile vuruyor. Hedef gözetmeden vuruyor. 4 katlı apartmanı vuruyor içeride kaç aile varmış bakmıyor bile. Ve senin gibiler hiç yüzü kızarmadan halen daha İsrail savunuculuğu yapıyorsunuz.
Sonuç olarak o çok masum Filistin, İsrail'i vuruyor mu, vuruyor. İsrail de kendisini korumak için buna karşılık veriyor, çok da iyi yapıyor. İsrail'de çocuk ölmüyorsa İsrail kendisini iyi savunduğu için ölmüyor, Filistin çok masum olduğu için değil. Normalde senin gibi bir aktroll'e cevap verip, kendimi boşuna yormazdım ama bu konu hakkında İsrail'i sabaha kadar savunurum.

Yüzü kızarması gereken kişi sensin. Sırf Müslüman diye gereksizleri destekleyip, saçma sapan şekilde savunmaya geçiyorsun. Dediğim gibi savaşta haklı taraf yoktur ve senin gibilerin din kardeşleri de en az İsrail kadar suçlu.
 
Olaylara ben Arap Kürt Müslüman ateist diye bakmıyorum ki. Siz daha bunu anlayamıyorsunuz. Irkçılık gırla gidiyor. Seviye sıfır resmen.
Seviyesi çift sıfır özkan iyi dinle;
Yarın Ruslar Ermenileri kesse zulüm yapsa bombalasa bu sefer Ermenistan'ın yanında olurum ben.
Ruslar ermenileri kesmez ama ermeniler türkleri keser. Ve bilirim ki sen ermenilerin yanında olursun.
Yunan'a bir yanlış yapılsa Yunan'ın.
Hümanist takılmayı bırak. Deden ne öğrettiyse onu söylüyorsun.
Yarın kediye köpeğe bir zulum olsa saldırı olsa onun yanında dururum. Sizin nefret gözünü kör etmiş. Müslüman mı Arap mı o zaman gebersin kafasına geçmişiniz iyice.
Sen ve senin gibiler ne anlar o masum, günahsız ve zavallı hayvanlardan!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
İfadeler: Zue
Sonuç olarak o çok masum Filistin, İsrail'i vuruyor mu, vuruyor. İsrail de kendisini korumak için buna karşılık veriyor, çok da iyi yapıyor. İsrail'de çocuk ölmüyorsa İsrail kendisini iyi savunduğu için ölmüyor, Filistin çok masum olduğu için değil. Normalde senin gibi bir aktroll'e cevap verip, kendimi boşuna yormazdım ama bu konu hakkında İsrail'i sabaha kadar savunurum.

Bu nasıl bir bakış açısıdır Allah'ım. Azcık mantık ver şu arkadaşlara çok değil.

Bak mesela HDP Türkiye partisi dimi? Ama çıkıp Ermeni Soykırımı vardır diyor. Öyle dedi diye Ermeni Soykırımı kesin var mı oluyor? Veya yarin HDP destekçileri gidip ABD üstünü bombalasa bunu Türkler yapmış ve 85 Milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı suçlu mu olacak? Onun yaptığı bir şeyden dolayı çoluk çocuk vurulabilir hakkıdır mı diyeceksin? Filistin içersinde de böyle değişik guruplar var ve kasıtlı olarak bazı şeyleri kaşıyorlar.

Hadi diyelim ki kısasa kısas. Adamlar sana 1 bomba mı attı sen 2 at 3 at. 100 bomba 1000 bomba nedir. F16 lar ile vurma nedir. 1 kişi öldüyse senden sen 3 öldür 5 öldür. Öldüreceksen bile bombayı atanları milisleri öldür. Çoluk çocuk kadın neden.

Allah akıl fikir versin İsrail'i savunacak seviyeye geldiyseniz diyecek hiç bir şey yok... Gerçekten alttan gelen Z kuşağı beni korkutuıyor. Çok tehlikeli ve bilgisiz bir nesil geliyor.
 
Son düzenleme:
Yom kippur savaşında, 6 gun savaşında İsrail'in dini bayramı'nda İsrail'i vuranlar masum israillileri öldürenler kimdi? Araptı. Sen git topraklarını sat sat sonra adamlara saldır yok ya. İsrail haklı artık at gözlüğünü çıkarın.

Yalnız bizim amacımız daha fazla insan ölmemesi inşallah bu iki ülke birleşirler ve barış olur.
 
Evini sat ama evden çıkmam de sence evi alan kişi tamam kardeşim otur mu der?
Diplomasisi batsın bana ne ben savaşa karşıyım. Ukrayna Filistin farkı yok katle karşı durmak gerekir katl savunulmamalı ben onu kastettim dostum.
 
Bu nasıl bir bakış açısıdır Allah'ım. Azıcık mantık ver şu arkadaşlara çok değil.

Bak mesela hdp Türkiye partisi değil mi? Ama çıkıp ermeni soykırımı vardır diyor. Öyle dedi diye ermeni soykırımı kesin var mı oluyor? Veya yarin hdp destekçileri gidip ABD üstünü bombalasa bunu türkler yapmış ve 85 milyon Türkiye cumhuriyeti vatandaşı suçlu mu olacak? Onun yaptığı bir şeyden dolayı çoluk çocuk vurulabilir hakkıdır mı diyeceksin? Filistin içerisinde de böyle değişik guruplar var ve kasıtlı olarak bazı şeyleri kaşıyorlar.

Hadi diyelim ki kısasa kısas. Adamlar sana 1 bomba mı attı sen 2 at 3 at. 100 bomba 1000 bomba nedir? F16'lar ile vurma nedir? 1 kişi öldüyse senden sen 3 öldür 5 öldür. Öldüreceksen bile bombayı atanları milisleri öldür. Çoluk çocuk kadın neden.

Allah akıl fikir versin İsrail'i savunacak seviyeye geldiyseniz diyecek hiçbir şey yok... Gerçekten alttan gelen Z kuşağı beni korkutuıyor. Çok tehlikeli ve bilgisiz bir nesil geliyor.

Z kuşağından hiçbir şey olmaz iğrenç bilgisiz bir nesil akranlarımdan nefret ediyorum bir insan hiç mi bir şey bilmez adam kıyafet alamadığı için ailesine neler yaşatıyor kız ve popülerlik peşinde koşuyor.
Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.

Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.
 
Bu nasıl bir bakış açısıdır Allah'ım. Azcık mantık ver şu arkadaşlara ya çok değil.

Bak mesela HDP Türkiye partisi dimi? Ama çıkıp Ermeni Soykırımı vardır diyor. Öyle dedi diye Ermeni Soykırımı kesin var mı oluyor? Veya yarın HDP destekçileri gidip ABD üstünü bombalasa bunu Türkler yapmış ve 85 Milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı suçlu mu olacak? Onun yaptığı bir şeyden dolayı çoluk çocuk vurulabilir hakkıdır mı diyeceksin?

Hadi diyelim ki kısasa kısas. Adamlar sana 1 bomba mı attı sen 2 at 3 at. 100 bomba 1000 bomba nedir. F16 lar ile vurma nedir. 1 kişi öldüyse senden sen 3 öldür 5 öldür. Öldüreceksen de bombayı atanları milisleri öldür. Çoluk çocuk kadın neden.

Allah akıl fikir versin İsrail'i savunacak seviyeye geldiyseniz diyecek hiç bir şey yok... Gerçekten alttan gelen Z kuşağı beni korkutuyor. Çok tehlikeli ve bilgisiz bir nesil geliyor.
Senin gibi bir aydın olmaktansa, cahil kalmayı tercih ederim. Savaş bu SAVAŞ, ne yapmalarını bekliyordun? Senin bir bombana karşılık, 1000 bomba da atarlar, 10000 bomba da atarlar. Ben kimsenin ölmesini savunmuyorum, İsrail kendisini koruyor ve sırf aynı dine inandığınız için "din kardeşi" adı altında rezil bir milleti savunuyorsunuz.

Konu nereden oraya bağlandı bilmiyorum ama Hdp teröristlerin siyasi ayağıdır ve söylediği her şey yanlıştır. Ermeni soykırımı olarak bahsedilen olayda ölen Ermenilerden kat kat daha fazla Türk ölmüştür ancak bazı itler bunu Ermenilere yapılan bir soykırım olarak değerlendiriyor. Politika konusunda gerçekler bunlar ve daha fazla politikaya girmek istemiyorum.

Ayrıca bu ülkede kimsenin Amerika'yı karşısına almak isteyeceğini sanmıyorum. NATO müttefikimiz olmasının yanı sıra, Türkiye'yi birkaç günde haritadan silebilecek kadar güçlü bir ülke. Amerika askerlerine, neredeyse Türkiye'nin gayrisafi yurt içi hasılası kadar yatırım yapıyor ve kimileri kabul etmese de bu güç bizi fazlasıyla aşar.
 
Diplomasisi batsın bana ne ben savaşa karşıyım. Ukrayna filistin farkı yok katle karşı durmak gerekir katl savunulmamalı ben onu kastettim dostum.

Savaşlar olmazsa dünyada çark dönmez. Dünyanın kuralı bu. Doğal dengeyi sağlamak için savaşman gerek. Dünya sizin gibi yumuşak değil. Dünya vahşi.
 
Keser döndü, sap döndü, Müslüman saz arkadaşları döndü İsrail gömüyor.
Nickine göre sana da gömmüş İsrail belli ki. Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Savaşa karsiyim ben kim olur olsun can kıymetlidir, kimse başkalarının suçunu cezasını çekmemeli. Diplomasiye girersek haklısın ama onu kastetmedim anlayan anlar zaten.
 
Nickine göre sana da gömmüş İsrail belli ki. Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Savaşa karsiyim ben kim olur olsun can kıymetlidir, kimse başkalarının suçunu cezasını çekmemeli. Diplomasiye girersek haklısın ama onu kastetmedim anlayan anlar zaten.

Savaşa neden karşısın?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı