İsrail'e uygulanan boykot ne kadar faydalı?

Ailem boykottan yana birisi, Ben ise tam tersi aileme diyorum ki okyanustan bir bardak su almak gibi onlar ise tarafımız belli olsun, Destek olmayalım hiç değilse diyor... Bu olaydan yirmi dakkika sonra Shell'den babam benzin alıp gelmiş hani boykot diyorum, Onu değiştiremeyiz diyor. Boykot diyorlar Andrioid cihaz kullanıyorlar, Ben Boykot işlerini saçma buluyorum. İPhone cihaz aldığım diye ailem boykotu anlattı saatlerce :D Şaka gibi, Kullandıkları cihazlar Xiaomi Huawei, bunlar ne peki?

millet gidiyor alıyor döküyor boykot ettiğini sanıyor halbuki israil savasından sonra cocacola cok büyük bi yükselme ve kazanc sagladı millet aksine daha cok yardımcı oluyor ama cahile ne anlatsak bos

Marketten kola aldıktan sonra içmek yerine yere dökünce boykot ettiğini zanneden bir insan topluluğunun yaptığı davranış ne kadar faydalı olabilir ki? 😃

Faydası yok. Starbucks'ta oturan gençleri rahatsız eden tipler ortaya çıktı. İşte onlardan bir tanesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Madem Türkiye'de yaşamıyormuş, neden Türkiye'deki insanların keyfini bozuyor? Bunları tespit edip, tek taraflı vatandaşlık hakkını alacaksın.

Boykot hakkında yapacağım tek yorum şudur; madem boykot yapıyorsun adam gibi yapacaksın, Instagram'ı twitterı' Google'i YouTube'u ve hatta direkt interneti kullanma yiyorsa kullanma hadi. O boykot ettiğiniz ürünlerden milyonlarca kat fazlasını bu frimalar ve internet altyapısı ABD'ye vergi olarak ödüyor.
Amerikan şirketi diye boykot ettiğiniz Coca-Cola, İsrail'in banka hesaplarına para mı yolluyor sanıyorsunuz ya da StarBucks anlamadım (Öyle bir düşünceniz varsa kanıtlamadan durmayın)?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı