- Makaleler
- 2
İnternette olan boykot listelerinin %95'i yanlış. Bazı firmalar rakip firmayı zarar ettirmek için bile boykot listesi çıkarıyor.İsrail üretimi yazıyor hangi kaynağa inanacıma şaşırdım
İnternette olan boykot listelerinin %95'i yanlış. Bazı firmalar rakip firmayı zarar ettirmek için bile boykot listesi çıkarıyor.İsrail üretimi yazıyor hangi kaynağa inanacıma şaşırdım
İsrail üretimi yazıyor hangi kaynağa inanacıma şaşırdım
Her ne kadar Katarlılara ait olsa da İsrail in hiç mi kazancı olmuyor ?Mesela McDonald's'a İsrail malı dediler, aslında McDonald's Türkiye Katarlılara ait, Starbucks TR de aynı şekilde kuveytlilere ait
Her ne kadar Katarlılara ait olsa da İsrail'in hiç mi kazancı olmuyor?
Orman yangınını üfürerek söndürmeye çalışmak gibi bişey.Gerçekten merak ettiğim için soruyorum: Etrafımda, bir anda İsrail ürünlerini boykot eden insanlar çıktı. Senelerdir süren bir çatışma neden başından beri boykot etmediler, yoksa ben mi çok tutarsız düşünüyorum? Merak ettiğim için soruyorum, bilginiz varsa cevap verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.