ISS önerisi

Ew1rhan

Hectopat
Halihazırda Türk Telekom kullanıyorum. Başka bir internet sağlayıcısına geçeceğim. Hiç düşünmeden Kablonet'e geçerdim ama altyapısı yok. Superonline çok pahalı. TürkNet'te ping sorunu var. Yani anlıyacağınız NetSpeed veya Millenicom arasında bir seçim yapmam gerek. NetSpeed, Millenicom ve TürkNet'te taahhüt olmadığı için ve fiyatlarına göre iyi download ve upload hızları verdikleri için hepsini deneyeceğim. Konuyu açma sebebim ise sizin yorumlarınızı almak. Bu 3 ISS'dan birini kullanan varsa yorumlarını belirtebilirler. Download ve upload hızları zaten belli. Benim merak ettiğim şey ping değerleri. Özellikle CS:GO gibi yurt dışına bağlanılan oyunlardaki değerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda Türk Telekom kullanıyorum. Başka bir internet sağlayıcısına geçeceğim. Hiç düşünmeden Kablonet'e geçerdim ama altyapısı yok. Superonline çok pahalı. TürkNet'te ping sorunu var. Yani anlıyacağınız NetSpeed veya Millenicom arasında bir seçim yapmam gerek. NetSpeed, Millenicom ve TürkNet'te taahhüt olmadığı için ve fiyatlarına göre iyi download ve upload hızları verdikleri için hepsini deneyeceğim. Konuyu açma sebebim ise sizin yorumlarınızı almak. Bu 3 ISS'dan birini kullanan varsa yorumlarını belirtebilirler. Download ve upload hızları zaten belli. Benim merak ettiğim şey ping değerleri. Özellikle CS:GO gibi yurt dışına bağlanılan oyunlardaki değerler.

Türk Telekom alt yapısın kullanacağın için tahaatsüz paketler daha cezbedici TürkNet ve Millenicom arasında seçim yapacaksan Millenicom'u öneririm. TürkNet'ten Millenicom'a geçiş yaptım ping değerleri daha iyi.

ISS'lerin yerel altyapı servisinden farklı ping değeri vereceğini sanmıyorum ama kesin cevabı 1 haftaya verebilirim TürkNet bağlantı sürecini başlattım.

@Ew1rhan TürkNet Türkiye'de CS:GO'ya tek düzgün bağlantı sağlayan firma. Direkt olarak kendileri bağlıyor yurtdışında ki herhangi bir ISS devreye girmiyor. Aşağıdaki tracert sonuçu @Rootsy Aittir.

tracertvie.valve.net.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı