ISS önerisi

TurkNet, Instagram sayfasında her gönderinin altında isyan var.

NetSpeed için paket loss ve ping sorunu var.

59 VDSL2 Türk Telekom altyapım geldi fakat TT 35 120TL, 24 105TL istiyor. Ücretlendirme bana uymayacak.

Milleni.com hakkında çok fazla sıkıntılı yoruma denk gelmedim.

Bu durumda kullanıcılar ne yapsın? Herkes bir şey söylüyor?

Bende 16 ADSL TT kullanıyorum 2 ay sonra İSS değiştireceğim araştırıyorum.

Steam'de kaç ile iniyor oyunlarınız?
1607345262384.png

TurkNet, Instagram sayfasında her gönderinin altında isyan var.

NetSpeed için paket loss ve ping sorunu var.

59 VDSL2 Türk Telekom altyapım geldi fakat TT 35 120TL, 24 105TL istiyor. Ücretlendirme bana uymayacak.

Milleni.com hakkında çok fazla sıkıntılı yoruma denk gelmedim.

Bu durumda kullanıcılar ne yapsın? Herkes bir şey söylüyor?

Bende 16 ADSL TT kullanıyorum 2 ay sonra İSS değiştireceğim araştırıyorum.
Bence yorumlara takılırsak internet kullanmamak daha iyi olur. Bana en avantajlı teklifi türknet sundu. Fiber modem kirası almıyor, ilk ay fatura almıyor, 120 lira cayma bedeli parası verecek. E daha ne istiyeyim? Zaten taahhüt yok. Bir şey olursa çekersin iptali başkasına geçersin.

Bence yorumlara takılırsak internet kullanmamak daha iyi olur. Bana en avantajlı teklifi türknet sundu. Fiber modem kirası almıyor, ilk ay fatura almıyor, 120 lira cayma bedeli parası verecek. E daha ne istiyeyim? Zaten taahhüt yok. Bir şey olursa çekersin iptali başkasına geçersin.
Bir Türknet kullanıcısı olarak öncelikle çok memnun olduğumu söylemek istiyorum. Gerek müşteri hizmetleri gerek verdikleri hız olarak hiçbir sorun yaşamadım. Fakat değinmem gereken bir konu 120TL lik cayma bedelini ödüyorlar diyemeyiz. Türknete geçtikten sonra faturalarınıza ek fiyat olarak o ödedikleri cayma bedelini taksit taksit gene alıyorlar ama bu da bir şey sonuçta. Yanlış bilgi verilmemek adına söylemek istedim sadece.

Türk Telekom
ADSL
16 Mbps ( son günlerde 12' ye kadar çıktı)
Upload söylemeye gerek yok :)
Fiyat 89'du galiba Tivibu dahil 100-110 falan olabilir.

Memnuniyet: 10 üzerinden 8 ( fiyat üzerinden yaparsak 3 veya 4)

Taahhüt var. O yüzden taahhüt biterse bakacağız :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı