ISS önerisi

Bir Türknet kullanıcısı olarak öncelikle çok memnun olduğumu söylemek istiyorum. Gerek müşteri hizmetleri gerek verdikleri hız olarak hiçbir sorun yaşamadım. Fakat değinmem gereken bir konu 120TL lik cayma bedelini ödüyorlar diyemeyiz. Türknete geçtikten sonra faturalarınıza ek fiyat olarak o ödedikleri cayma bedelini taksit taksit gene alıyorlar ama bu da bir şey sonuçta. Yanlış bilgi verilmemek adına söylemek istedim sadece.
Ben de bunu merak ediyordum. Ben cayma bedelini nasıl ödeyeceğim biliyor musunuz? Türknet aracı olarak benden mi tahsil ediyor? Yoksa ben direkt olarak gidip TT’ye mi ödeyeceğim?

Ben de bunu merak ediyordum. Ben cayma bedelini nasıl ödeyeceğim biliyor musunuz? Türknet aracı olarak benden mi tahsil ediyor? Yoksa ben direkt olarak gidip TT’ye mi ödeyeceğim?
Siz geçiş yaparken Tahadütünüz olduğunu söylüyorsunuz. Geçiş işlemlerinizin hepsini bizzat Türknet sizin adınıza yapıyor. 120 tlye kadar tahadütünüzü ödüyor. Geçişler gerçekleştikten sonra her ay taksit taksit internet faturanıza yansıtıyor.

Siz geçiş yaparken Tahadütünüz olduğunu söylüyorsunuz. Geçiş işlemlerinizin hepsini bizzat Türknet sizin adınıza yapıyor. 120 tlye kadar tahadütünüzü ödüyor. Geçişler gerçekleştikten sonra her ay taksit taksit internet faturanıza yansıtıyor.
Umarım her şey güzel olur. 99 TL kurulum bedeli alınacak. TT fiber kutusu var ama dairelere çekmediler fiber kabloları. Saha ekibiyle bir şekilde halledeceğiz inşallah.

Normalde 35'lik paket mi tanımlıydı size?
Bana 35'lik tanımladılar fakat 10 tl ek verip yükseltmeyi düşünüyorum sanırım sizinki yükseltilmiş, memnun musunuz?
İlk kullandığım 5 10 gün sizin gibi 35 lik paket ile kullandım sonra niye 10 lira daha verip hızımı 35e 4 ten 75 e 8 e çıkarmıyım dedim mantıklı geldi ve sadece 1 tıkla yükselttim. Şu anda gayet memnunum

İlk kullandığım 5 10 gün sizin gibi 35 lik paket ile kullandım sonra niye 10 lira daha verip hızımı 35e 4 ten 75 e 8 e çıkarmıyım dedim mantıklı geldi ve sadece 1 tıkla yükselttim. Şu anda gayet memnunum
Hocam bana TürkNet hakkında gözleminiz yorumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Milleni.com ve TürkNet arasında gidip geliyorum.

Hocam bana TürkNet hakkında gözleminiz yorumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Milleni.com ve TürkNet arasında gidip geliyorum.
Milleni.com hakkında en ufak fikrim yok ama şu anlık deneyimlerimi aktarmam gerekirse eskiden TürkTelekom kullanıcısıydım ve tonla sıkıntı yaşıyordum 2 yıl tahadüt ve ADSL bağlantım vardı. Oyun oynamayı severim ama oynadığım oyunlarda gram zevk alamıyordum özellikle rekabetçi tarzı oyunlarda işkence oluyordu benim için. Tahadütüm bittiği gün Türknete geçiş talebi oluşturdum. Geçiş sürecim 10 gün civarı sürdü ama bunun içinde evrakları kargolama onaylama süreci her şey dahil. Geçtikten sonra paketim 35e4 tü. İnternet adresinden hattığımın desteklediği değerlere göre evim 75mbit internet verebiliyorlardı. 35e4'ten 75 e 8 olan pakete geçmem sadece 10tl fark vardı. Tek tıkla geçiş talebi oluşturdum 1 gün sonra bi anda internetim git gel yaptı speedtest yaptım ve hızım 68-69 a 7.9-7.8 çıktı. 3saat gibi bir süre ile GTA5 i indirebiliyorum. Daha ne olsun ki. Tek yapman gereken VDSL destekli bir modemin yoksa VDSL modem almak. 2.el VDSL modemler de 200TL bandında. Aldıktan sonra arkana yaslanıp hızlı internetin keyfini çıkar.

peki kopma vs birşey yaşıyor musunuz-edindiğim bilgilere dayanarak söylüyorum- kopya yaşanması mümkün vs deniliyor. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı