Daha fazla
Türk Telekom gibi bir belaya bulaştım. Ama cidden canıma tak etti artık. Önceden halamların internetini kullanıyorduk. Muhtemelen onlarda da Türk Telekom'du. Sonra halamlar Adana'ya taşındılar. Biz de (babam daha doğrusu) Türk Telekom'a geçtik. O zamanlar bir şey bilmiyordum. Ondan ses etmedim. Neyse. 6 Mbps'lik bir paketteydik. Ve 6 alıyorduk galiba. Taşındık ve taahhüt bitti bitecekti. Bitmesine az bir süre kala 12 Mbps vermesi gereken bir pakete geçtik. Ama 7 bile her şey kapalıyken geliyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradık. Ve paradansa, müşteri memnuniyetini düşünen (!) TT'nin gazabına uğradık tekrar. Gene bir fark olmadı. Telefondaki kadın fiber altyapıya yükseltelim dedi (oradan bilgisayardan bir şeyler yapmıştı). Tamam dedik. Yükselttim dedi. E gene bir fark yok? Sonradan anladık öyle bir altyapı yok burada. İnternetten altyapı sorgulattım. 100'e kadar destekler gözüküyor. Gene aynı kadın 51'e kadar destekler orası demişti. Sonradan o altyapı yükseltme olayı gerçekleşti. Yani anlamıyorum nasıl bu kadar kötü internet oluyor?
Neyse bu yüzden farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Millenicom'dan sorgulattım altyapı. 63 mü 67 mi ne destekliyor gözüküyor. Ve uygun bir paket vardı. Ama çok fazla olumsuz yorum olduğu için vazgeçtim.
Bir ISS önerir misiniz? Mümkünse sınırsız olsun. 4 kişi yaşıyoruz ve kota çok çabuk tükeniyor. 20 30'a çıksak yeterli bizim için. Aksaray/Merkez taşpazar mahallesinde oturuyorum. Hangi sitede sorgulatsam farklı bir sayı çıkıyor.
Neyse bu yüzden farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Millenicom'dan sorgulattım altyapı. 63 mü 67 mi ne destekliyor gözüküyor. Ve uygun bir paket vardı. Ama çok fazla olumsuz yorum olduğu için vazgeçtim.
Bir ISS önerir misiniz? Mümkünse sınırsız olsun. 4 kişi yaşıyoruz ve kota çok çabuk tükeniyor. 20 30'a çıksak yeterli bizim için. Aksaray/Merkez taşpazar mahallesinde oturuyorum. Hangi sitede sorgulatsam farklı bir sayı çıkıyor.