ISS önerisi

mert244240

Decapat
Katılım
5 Şubat 2020
Mesajlar
56
Yaklaşık 1 yıldır TurkNet kullanıyorum ne derdi bitiyor ne de tasası. Ya internet 3 5 Mbps'ye düşüyor ya da internet tümüyle kesiliyor bundan önce TTNET kullanıyorduk hız biraz düşük kalıyordu onun haricinde bir sorunumuz yoktu. TurkNet'in sitesinden sorguladığımda altyapı 16 Mbps destekliyor Millenicom'dan sorguladığım zaman 72 Mbps destekliyor. Uzun zamandır babamla tartışıyorum değiştirelim diye sonunda ikna edebildim ilgilenip de cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler:')
 
Ben yeni geçtim TürkNet'e. Alt yapım 8 Mbps destekliyordu yeni alt yapı geldi ve 75 Mbps'ye kadar çıktı. TürkNet'e geçtim, geçtikten sonra da şu ana kadar sıkıntısız kesintisiz kullanıyorum. İnşallah böyle devam eder, bir sorun yaşamadım.

Ama TürkNet'ten geçeceksen, millenicom'a geçebilirsin. TürkNet olmasaydı onu bağlatmayı düşünüyordum.
 
Merhabalar evet TTNet diğer firmalara göre daha fazla para alıyor ama kendi altyapilarindaki interneti kullandıkları için daha kesin ve çabuk çözümler üretilebiliyor. Müşteri hizmetleri konusunda da diğer firmalara göre bence daha iyiler aradığım zaman tak diye cevap alıyorum en kötü ihtimalle evime ertesi gün ekip geliyor ama dediğim gibi fazla para alıyor bazılarımız için bu oldukça fazla problem olabilir. Netspeed i oldukça beğenen var zaten taahhutsuz olduğu için onu deneyebilirsin millennicom da aynı şekilde. Ben senin yerinde olsam müşteri hizmetleri olanlardan deneye deneye giderdim.
 
hocam 35 lik paket kullanıyorum 3 mbps alıyorum günde en az 5 6 kez internet kesiliyor varmı başka sorun? ben köpürmüşüm burda bıktım diyorum türknet yazıyorsun?
Merhabalar evet TTNET diğer firmalara göre daha fazla para alıyor ama kendi altyapilarindaki interneti kullandıkları için daha kesin ve çabuk çözümler üretilebiliyor. Müşteri hizmetleri konusunda da diğer firmalara göre bence daha iyiler aradığım zaman tak diye cevap alıyorum en kötü ihtimalle evime ertesi gün ekip geliyor ama dediğim gibi fazla para alıyor bazılarımız için bu oldukça fazla problem olabilir. Netspeed'i oldukça beğenen var zaten taahhutsuz olduğu için onu deneyebilirsin millennicom da aynı şekilde. Ben senin yerinde olsam müşteri hizmetleri olanlardan deneye deneye giderdim.

Bende öyle yapacağım galiba ilk bir Millenicom deneyeceğim beğenmezsem Netspeed o da sorun çıkarırsa en son parayı bayıp TTNET'e geçebilirim.
 

Geri
Yukarı