ISS önerisi

Sanırım, mesai saatlerinin dışında etiketledik. 🙂

1654094514940.png

Şu pingten kurtulayım zaman önemli değil.

Abonelik taşıma işlemi yaprak, port bekleme sorunu yaşamasınız.
Abonelik başvurusu sırasında abonelik taşıma işlemeni seçiniz.
Dikkat edin! Eğer, başvurunuzu ADSL olarak gerçekleştiriliyorsa, sizi ADSL abone olarak tanımlarlar. VDSL için bekletirler.

Başvuruda direk gözüküyor mu abonelik taşıma olarak?

Sözleşmede belirtiliyor olması gerekiyor. İmzalayacağız kağıtları okumanızı öneririm, bu yüzden.

Low latency Gaming değeriniz kötü olarak belirtmiş. Mevcut ISS'ya da alt yapınız uygun değil.

Bilmiyorum hocam eskiden CS'yi 49 Valorant'ı 21 ms le oynuyordum, geçen hafta 27-28ms di. Yani altyapıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

1654181278225.png

Netspeed kimseye önermem cidden baş belası.
Binamiza fiber kablo cekildi. TurkNet dusunuyorum su anlik ancak Netspeed 200mbps de var sizce hangisi daha mantikli?
Netspeed port ucreti fazla olur mu? Yoksa sadece 200mbps'in fiyatini mi odeyecegim?

Son düzenleme:
TurkNet dusunuyorum ama Netspeed 200Mbps dikkatimi cekiyor. Ve Netspeed'in pinginden nefret ediyorum, fiberde de ayni durum olursa bu sefer kafayi yerim. Sizce Netspeed'in fiberi nasıl?

Son haftalarda bende Netspeed'de kopma ve ping sorunu yaşıyorum port boşaldığı gibi Kablonet'e geçeceğim. Bence Netspeed'i denemekten zarar gelmez eğer cebinizden para çıkmayacak ise. Zaten eğer kötü ise başkalarını deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı