Türkiye'nin Türklerden başka düşmanı yok cidden Türk Telekom adını bile hak etmiyor. Gavur Telekom olmalı.
Belli ki TürkNet'in kendi altyapısı içindesiniz zaten beyefendi, bunu en başında belirtmiştim kendi konumda.
Zaten öyle? Türklere ait bir firma değil ki Türk Telekom.Türkiye'nin Türklerden başka düşmanı yok cidden Türk Telekom adını bile hak etmiyor. Gavur Telekom olmalı.
Turknetin altyapisi icinde degilim. Nevşehire daha turknet altyapisi gelmedi. Geldiyse soyleyin bilelim?Belli ki TürkNet'in kendi altyapısı içindesiniz zaten beyefendi, bunu en başında belirtmiştim kendi konumda.
Zaten öyle? Türklere ait bir firma değil ki Türk Telekom.
Artık devlet bankalarında. Çünkü satın alan Araplar borcunu ödeyemedi...Zaten öyle? Türklere ait bir firma değil ki Türk Telekom.
O zaman sizin ayrıcalığınız nedir? soralım öğrenelim @500498Turknetin altyapisi icinde degilim. Nevşehire daha turknet altyapisi gelmedi. Geldiyse soyleyin bilelim?
Ödemediğinde yaptırımını olmayacağını bildiği için bilerek de ödememiş olabilirler diye düşünüyorumArtık devlet bankalarında. Çünkü satın alan Araplar borcunu ödeyemedi...
O zaman sizin ayrıcalığınız nedir? soralım öğrenelim @500498
Kullandığınız süre ile mi alakalı acaba aklıma ilk bu geldi ne zamandır TürkNet kullanıyorsunuz benim 1 yılı geçti 1.5 yıl oldu ve bana gelen mailde böyle bir şey yok.
Ödemediğinde yaptırımını olmayacağını bildiği için bilerek de ödememiş olabilirler diye düşünüyorumEk olarak şirketin zarar ettiğine de eminim.
O zaman "Eğer şuanda TurkNet'li isen sana zam gelmeyecek dostum." şekilde yazmanız yanlış bilgilendirme oluyor bunu belirtmek isterim, çünkü siz bir kampanyadan faydalanmışsınız ve tahminimce bu kampanyayı kullanan TürkNet'li sayısı %10'u geçmez. Bu da %90lık bir kitleyi yanlış bilgilendirme oluyorEki Görüntüle 1457310
Ben TurkNet'e fiyat garantisi sunduğu zamanda geçiş yaptım. Yaklaşık 1-2 ay oldu.
Bu kampanya uzun bir suredir var diye biliyorum hocam. Sizde süresi bitmiş olabilir mi?O zaman "Eğer şuanda TurkNet'li isen sana zam gelmeyecek dostum." şekilde yazmanız yanlış bilgilendirme oluyor bunu belirtmek isterim, çünkü siz bir kampanyadan faydalanmışsınız ve tahminimce bu kampanyayı kullanan TürkNet'li sayısı %10'u geçmez. Bu da %90lık bir kitleyi yanlış bilgilendirme oluyor![]()
2022 Mart ayı gibi Türk Telekom port ücretlerine zam yapacağını belirttiğinde bu kampanya çıktı diye biliyorum ben şimdi girdim baktım 2020 yılından beri TürkNet kullanıcısıyım hocam. Ondan dolayı bu kampanyadan faydalanmamam normal gibi gözüküyor, artık TürkNet GigaFiber gelene kadar TürkNet hizmetine üzülerek ara vermek durumundayım. Yapacak başka bir şey gözükmüyor çünkü aldığım 50 Mbps hıza bu fiyatı artık yüksek buluyorum.Bu kampanya uzun bir suredir var diye biliyorum hocam. Sizde süresi bitmiş olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.