ISS önerisi

Turknetin altyapisi icinde degilim. Nevşehire daha turknet altyapisi gelmedi. Geldiyse soyleyin bilelim?
O zaman sizin ayrıcalığınız nedir? soralım öğrenelim @500498
Kullandığınız süre ile mi alakalı acaba aklıma ilk bu geldi ne zamandır TürkNet kullanıyorsunuz benim 1 yılı geçti 1.5 yıl oldu ve bana gelen mailde böyle bir şey yok.

Artık devlet bankalarında. Çünkü satın alan Araplar borcunu ödeyemedi...
Ödemediğinde yaptırımını olmayacağını bildiği için bilerek de ödememiş olabilirler diye düşünüyorum :) Ek olarak şirketin zarar ettiğine de eminim.

O zaman sizin ayrıcalığınız nedir? soralım öğrenelim @500498
Kullandığınız süre ile mi alakalı acaba aklıma ilk bu geldi ne zamandır TürkNet kullanıyorsunuz benim 1 yılı geçti 1.5 yıl oldu ve bana gelen mailde böyle bir şey yok.

Ödemediğinde yaptırımını olmayacağını bildiği için bilerek de ödememiş olabilirler diye düşünüyorum :) Ek olarak şirketin zarar ettiğine de eminim.
1658319285052.png

Ben TurkNet'e fiyat garantisi sunduğu zamanda geçiş yaptım. Yaklaşık 1-2 ay oldu.

Eki Görüntüle 1457310
Ben TurkNet'e fiyat garantisi sunduğu zamanda geçiş yaptım. Yaklaşık 1-2 ay oldu.
O zaman "Eğer şuanda TurkNet'li isen sana zam gelmeyecek dostum." şekilde yazmanız yanlış bilgilendirme oluyor bunu belirtmek isterim, çünkü siz bir kampanyadan faydalanmışsınız ve tahminimce bu kampanyayı kullanan TürkNet'li sayısı %10'u geçmez. Bu da %90lık bir kitleyi yanlış bilgilendirme oluyor :)

16 mbps şoknet kullanıyordum aylarca kullandım hiç sorun yaşamadım zam gelince Comnet diye bir ISS ye geçtim ve hem upload ve download hızım inanılmaz arttı hem de 20 tl daha ucuza kullanıyorum. (35/6 hızlarım)
Ek olarak pazar akşamı başvurmuştum, pazartesi evrakları kargo ile gönderdi, salı akşamı da interneti bağlamaya geldiler şaşırmıştım. Kullanmak istersen 1 aylık bedava referans kodum CMT334TSR

O zaman "Eğer şuanda TurkNet'li isen sana zam gelmeyecek dostum." şekilde yazmanız yanlış bilgilendirme oluyor bunu belirtmek isterim, çünkü siz bir kampanyadan faydalanmışsınız ve tahminimce bu kampanyayı kullanan TürkNet'li sayısı %10'u geçmez. Bu da %90lık bir kitleyi yanlış bilgilendirme oluyor :)
Bu kampanya uzun bir suredir var diye biliyorum hocam. Sizde süresi bitmiş olabilir mi?

Bu kampanya uzun bir suredir var diye biliyorum hocam. Sizde süresi bitmiş olabilir mi?
2022 Mart ayı gibi Türk Telekom port ücretlerine zam yapacağını belirttiğinde bu kampanya çıktı diye biliyorum ben şimdi girdim baktım 2020 yılından beri TürkNet kullanıcısıyım hocam. Ondan dolayı bu kampanyadan faydalanmamam normal gibi gözüküyor, artık TürkNet GigaFiber gelene kadar TürkNet hizmetine üzülerek ara vermek durumundayım. Yapacak başka bir şey gözükmüyor çünkü aldığım 50 Mbps hıza bu fiyatı artık yüksek buluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı