ISS önerisi

Hocam o öyle uydu değil. Ben size yardımcı olayım.
Sağ olun. Ayrıntılı şekilde açıklamışsınız. 2017 yılında Türksat 4B uydusuyla hizmete başlayan uzay internet hizmetine Türksatnet deniyor.

100 MBPS paketi aylık 3745 TL.

Son kullanıcının her ay bu miktarı ödemeyeceğini düşünüyorum.
Uzay internetinde Gölbaşı'ndan uyduya, uydudan evinize gelir sonuç olarak gecikme yüksek olur. Uydunun uplink ve downlink sınırı olduğundan GB harcama kotası da olur. Türksat uyduları öncelikle TV yayıncılığı için kullanılırken Türksat 4B uzaydan internet sunmak için kullanılır.

Sabit internete gelirsek.
Türksatnet ile Türksat Kablonet'i ayırt etmeniz gerekli. Türksat Kablonet yeraltında döşenen kablolarla gelir.
Türk Telekom GPON resmi atmışsınız ancak Türksat Kablonet soruyorsunuz. İkisi ayrı firmalar.
Sunulan hizmet bakımından benim sıralamam Türksat FTTH, Türk Telekom FTTH, Türksat DOCSIS, Türk Telekom VDSL, Türk Telekom ADSL şeklinde olur.

Sağ olun. Ayrıntılı şekilde açıklamışsınız. 2017 yılında Türksat 4B uydusuyla hizmete başlayan uzay internet hizmetine türksatnet deniyor.

100 Mbps paketi aylık 3745 TL.

Son kullanıcının her ay bu miktarı ödemeyeceğini düşünüyorum.
Uzay internetinde gölbaşı'ndan uyduya, uydudan evinize gelir sonuç olarak gecikme yüksek olur. Uydunun uplink ve downlink sınırı olduğundan GB harcama kotası da olur. Türksat uyduları öncelikle TV yayıncılığı için kullanılırken Türksat 4B uzaydan internet sunmak için kullanılır.

Sabit internete gelirsek.
Türksatnet ile Türksat Kablonet'i ayırt etmeniz gerekli. Türksat Kablonet yeraltında döşenen kablolarla gelir.
Türk Telekom GPON resmi atmışsınız ancak Türksat Kablonet soruyorsunuz. İkisi ayrı firmalar.
Sunulan hizmet bakımından benim sıralamam Türksat FTTH, Türk Telekom FTTH, Türksat DOCSIS, Türk Telekom VDSL, Türk Telekom ADSL şeklinde olur.

Cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın. Sizce Türkiye için Starlink mi daha mantıklı yoksa bu attığınız sistem mi? İkisi de pahalı lakin bunu alacak adamın pek fazla takacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı