ByOs
Megapat
Daha fazla
Herkese iyi sosyallar. 3 yıla yakın bir süre Millenicom kullandım ve son 1 aya kadar fiyat, performans ve müşteri hizmetleri anlamında gayet memnundum. Son 1 ay içerisinde önce haberim olmayan bir "teknik müdahale (?)" ile faturama +300 TL eklediler, sonrada zerre bir haber bir mesaj bir bildirim dahi olmadan 150 tl olan faturamı 300 TL yapmışlar ve ben tüm bunları ancak fatura ödediğim gün öğrendim. Faturalar bir ay önceden kesildiği için bir kez daha bu faturayı ödeyeceğim. 110mbps download 44mbps upload veren VDSL Türk Telekom altyapısına sahibim. Ben 50mbps kullanıyordum. Şu an Millenicom'da yeni başvuran birine 100mbps 220 TL. İnternet şu an annemin adına. Kapattırdıktan sonra Kendi adıma başvuru yaparsam bu fiyattan yararlanabilir miyim? Eğer böyle bir imkan yoksa hangi İSS'yi önerirsiniz? İnterneti şu aralar sadece ders çalışmak için kullanıyorum hazirandan sonra da ufak tefek online oyun, o da belki sonra zaten inşallah üniversiteye gideceğim. Şoknet, Netspeed gibi firmalar üzer mi, 300 ver Türknet geç hiç değmez mi dersiniz? Açıkçası ucuz bir şey güzel olurdu. Tavsiyeleriniz merak ediyorum, şimdiden herkese teşekkürler