ISS Önerisi

Netspeed’de şuan yaşadığım problemi ileteyim, dün yeni gelen VDSL altyapı için 100 Mbit Download 20 Mbit Upload paketi olan Ultimate paketini seçtim ardından hanımefendi iletmediği için 63 Mbit destekli altyapım nedeniyle aktivasyona düştüm bu kısımda sorun yok durabilir. Ardından internetim genel kesintiden sonra oluşan gibi bir yavaşlık ve yükleme problemi oluşturdu tekrar aradığım işlem alırken DSL ışığım söndü ve gelmedi ardından birkaç işlem sonra aktivasyon nedeniyle sistemin hata verdiğini iletti ve internetim kesildi. Netspeed’de olan problem Türk Telekom üzerinden hizmet sunuyorlar ancak arıza durumlarında bizim gibi onlara destek kaydı açıyorlar ne kadar Türk Telekomdan kaynaklı bir problemde olsa asla üsteleme gibi bir durum söz konusu değil. Cumartesi saat 9’da internet gitti 48 saat içinde gelir denildi ancak 1 Ocak resmi tatil yani Pazar ve Pazartesi internet büyük ihtimalle olmayacak. Aslında burada Türk Telekom haricinde altyapı problemlerinizle direkt olarak ilgilenen kimse olmayacaktır(genel altyapı hakkında konuşursak)

Netspeed hakkında yaptığım araştırmalarda sizin gibi bir kaç kişiye daha denk geldim. Altyapısında binasında dairesinde vs. sorun yaşayan kişilere %100 müdahalede bulunamıyorlar hep. Lakin ben 3 yıllık bir kullanıcı olarak daieremde herhangi bir internet problemi yaşamadım, bu yüzden netspeed alırken düşünmedim. İnşallah bir aksilik olmadığı sürece de mağdur olmam.

Bu sadece size özgü bir durum gibi başka böyle bir sorunla karşılaşan görmedim emin olmak için farklı cihazlardanda ayni testi yapar mısınız?

Reis her şeyi denedim hatta birlikte denedim yine aynı durduk yere olmaya başladı ya anlamadım. Benim portumun yerini falan mı değiştirdiler boxtan acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı