İstanbul'da lise sınavları iptal olur mu?

Sanmıyorum ben de sınavların iptal edileceğini. Çok kararlılar bu sefer. Ama okulların açılmasının üstünden tam bir kuluçka süresi kadar zaman geçsin, o zaman asıl vaka sayıları ortaya çıkacak. Sonra da kısıtlamalar tekrar artacak.
 
Ben öyle düşünüyorum, bazıları hakikaten düşünebiliyor ailesini fakat çoğunluk olarak çalışmamaları.
Hocam tabi ki fikrinize saygı duyarım ama bence sınav olmak istemedikleri için iptal isteyen öğrenciler bir şeyi değiştirmez.

Burada sebebe değil genel duruma bakılması gerekiyor. Sınav olmamak için iptal isteyen bir öğrenci sırf koronayı bahane etti diye korona olmayacak mı? Bunlar çocuk koronanın farkına belki tam varmadılar ve o yüzden koronayı bahane ediyorlar sınav olmamak için.

Ama bu bir şeyi değiştirmez. Öğrencilerin değil devletin bunun farkına varması lazım. O çocuk cidden koronadan korkup iptal istese de aynı şey sınavdan korkup koronayı bahane etse de aynı şey. Bir öğrencinin ne için istediği sonucu değiştirmez bence.

Kaldı ki evet aileleri için isteyenlerde var. Hadi genel öyle istiyor yine bir şeyi değiştirmez. Bir çocuk ya bakın bir çocuk cidden koronadan korktuğu için istemiyorsa ama devlet zorunlu bir şekilde o çocuğu sınava soksa ve bundan dolayı Allah korusun çocuk ölse bunun hesabını kim verecek merak ediyorum.

Kaldı ki sınav stresinden ilaç, hap alan çocuklar var ya. Çocuklar daha bunlar ama stresten hap alıyorlar. Bu forumda bile var hatta. Bu öğrencileri korkudan dolayı bu kadar strese sokmaya kimin hakkı var?
 
Şöyle bir konu açacağım lise sınavlarından sonra "lise sınavları iptal olur mu diyenler kaç puan aldı"
Bence güzel konu olur.
Ben 9. Sınıfa yeni geçtim ve 8. Sınıf notları 95 in altında olmayan bir insan olarak şu an kalmamaya oynuyorum siz düşünün.Bunun sebebi çalışmamam değil çalışıyorum ama ağlayarak çalıştığınız şeyden ne kadar anlarsanız artık.
 
Ben 9. sınıfa yeni geçtim ve 8. sınıf notları 95'in altında olmayan bir insan olarak şu an kalmamaya oynuyorum siz düşünün. Bunun sebebi çalışmamam değil çalışıyorum ama ağlayarak çalıştığınız şeyden ne kadar anlarsanız artık.

Ben de 8. sınıfım, ben de zorlanıyorum. Bazen sorular yüzünden sinirden ağlıyorum ama çalışıyorum. Siz de çalışmalısınız. Sizin sınavı iptal ederlerse biz de LGS iptali isteriz, bu da ortalığı karıştırır.
Benim de ortalamam 95-98 arası.
 
LGS ile okulun yaptığı sınav arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz? YKS iptal olsun demiyorlar.

O onların sınavı LGS'de bizim sınavımız. Onlarınki iptal olur ve bizi de sınav yaparlarsa sizce adaletli olur mu? En iyisi herkesin sınav olması ya da olmaması. Olmama ihtimali düşük çünkü 1 yıl çöpe gitmiş olur.
Bu gecelik bu kadar tartışma yeter içim şişti yazmaktan.
 
Son düzenleme:
NE7brtRnRESSlkU-vjFhhg.jpg
 

Geri
Yukarı