İstanbul'un scooter problemi

Makaleler
21
İstanbul'a geldim geleli en gözüme çarpan şey scooterlar oluyor. Her yerdeler! @Recep Baltaş hocamın da sürekli dile getirdiği bir sorun bu. Şişli metro çıkışında onlarca scooter diziliydi. Benim gezdiğim Ortaköy'de böyle bir manzara ile karşılaştım. Evet gerçekten güzel aletler, 2 gün önce kullandım arkadaşımla güzelce eğlendik Moda sahil bisiklet yolunda. Ama kaldırımda sürmedik, çünkü duyarlı bir insan ya yolun kenarından sürer ya da bisiklet yolunda. Ama geçen yine geziyorum adam maşallah kaldırımda üstüme üstüme geliyor, ben çekilmesem adam bana girecek belli. Kısacası böyle bir sorun var ve çözülmeli. İstanbul'da daha bir sürü sorun var tabii ki ama benim en gözüme çarpan bu oldu. 🙂 Ortaköy'de gördüğüm manzara aşağıdadır. 😑

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun ortam yoksa tamamen yasaklanmalı. İnsan hayatından daha önemli değil.

Tweet'te yazım yanlışı var, "ben de bugün şahit oldum" doğrusu.

@Eren AK hocam 4 ay once bir olayla karşılaştım kuzenimle geziyoduk bayramın il günü sahilde scooterı surmeyi bilmeyen adamın biri vardı bir de yanında küçük bir cocuk vardı neyi bilemiyorum az daha bana çarpacaktı son anda farkedip geriye çekildim sonra laf dalaşına girmeye çalışırken benimle çarpıştılar sonra kavga falan oldu bıçak çekti ayırdılar polis geldi dağıldı çok gereksiz yürüyüş yolunda scooter.

Adama çarpıp bıçak çekiyor bir de hele dingile bak sen. Ama yaralanma olmadı iyi yanı o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı