İstikbal rezaleti!

X ili, ..... ilçesi resmi İstikbal Mobilya ürünleri satış mağazasından 1 Temmuz 2020 tarihinde İstikbal Leo model sandalye siparişi verdim. Haziran'da 500-600 bir şeydi Haziran ayının son gününe kadar. Tam da mağazaya gittiğimiz gün 700'ün üstüne çıkmış fiyatı. Neyse yine de sipariş ettik. Mağaza iki hafta içerisinde ürünün geleceğini ve geldiğinde de haber edeceklerini söyledi. Tamam, buraya kadar da bir sorun yok.
Neyse aradan bir ay geçti ama ses seda yok. Ben meraklanmaya başladım. Gittim mağazaya, ürünün henüz gelmediğini ama en kısa sürede geleceğini söylediler. Aradan bir süre geçti ama hala ses seda yok.
Ben de artık gittim İstikbal müşteri hizmetlerini aradım. Adresimi aldılar. Sipariş ettiğim İl, İlçe mağaza Adını aldılar. Tamam yarın sizi arayıp bilgi vereceğiz dediler. Yarın oldu, yarından sonraki gün geçti, bir hafta oldu, iki hafta oldu, üç hafta oldu, dört hafta geçince nihayet arayasıları geldi de aradılar. Ürününüz 3-4 hafta içinde gönderilecektir dediler.

Şu anda 11 Kasım 2020. Tam 134 gün olmuş. Ne üründen ne de paradan haber yok!
Bu tarz sorunlarda kesinlikle CİMER veya BİMER hatta ikisine de şikayette bulunun geri dönüş mutlaka yapılıyor ve firma tutuşuyor :) Ben bu tarz bir olay yaşadım x marka kargo firmasıyla ürün teslim konusunda sıkıntı yaşamıştık. Tane tane CİMER'e anlattım olayı, 1-2 gün sonra firmanın ana numarasından geri dönüş yaptılar özür dilemeler şöyle olmuş böyle olmuş, yok sistemde sorun olmuş falan filan tutuşmaya başladılar. Ondan sonra gelen tüm ürünlerde bizzat beni aramaya başladılar ürünüz geldi falan filan.. CİMER'e şikayette bulun derim..

Bu tarz sorunlarda kesinlikle CİMER veya BİMER hatta ikisine de şikayette bulunun geri dönüş mutlaka yapılıyor ve firma tutuşuyor :) Ben bu tarz bir olay yaşadım x marka kargo firmasıyla ürün teslim konusunda sıkıntı yaşamıştık. Tane tane CİMER'e anlattım olayı, 1-2 gün sonra firmanın ana numarasından geri dönüş yaptılar özür dilemeler şöyle olmuş böyle olmuş, yok sistemde sorun olmuş falan filan tutuşmaya başladılar. Ondan sonra gelen tüm ürünlerde bizzat beni aramaya başladılar ürünüz geldi falan filan.. CİMER'e şikayette bulun derim..
Aynen CİMER bu konuda daha hızlı sonuç sağlayabilir.

Rezalet gibi rezalettir. Yasal süreç başlatmanızı öneririm. Hatta il ve ilçe ismini gizlemezseniz okuyanlar için iyi olur. En azından nereden alışveriş yapmayacağımızı biliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı