İtem satış güvenli mi?

Güvenilir. Parayı çekme konusunda hızlı değiller sadece.

Açık Rıza Onayı​

Kimlik bilgilerinizin talep edilmesinin tek amacı alışveriş platformumuzu daha güvenli bir hale getirmektir. Sisteme yüklediğiniz bilgiler 256 bit ssl ile şifrelenmekte ve saklanmaktadır. Bilgileriniz hiçbir şekilde 3. şahıs veya firmalarla paylaşılmamaktadır. İtemSatış.com Bu bilgileri sadece olası bir adli süreç durumunda T.C. Adalet Bakanlığına bağlı kurumlarla paylaşabilecektir. Bunun haricinde bir veri paylaşımı, ticari amaç güdülmemektedir. Onay vererek bu açıklamaları okuduğunuzu kabul edersiniz.

Böyle bir şey diyor adi süreç felan dediği için biraz korktum.

Sen de bir sakin ol adam yaşadıklarını söylüyor. 100 de 1 10000 de 1 bile olsa böyle bir şey olmuş. Bu olan olay da zaten 2. el tarafında, sitenin kendi satışlarında bir sıkıntı yok.
Bu kadar savunduğuna göre babası galiba sitenin sahibi.

Onu bilemiyorum İtemsatış'tan 2.el alışveriş yapmadım hiç en azından iyi bir insana denk gelmişsiniz.
Evet hocam. Hata veya bilerek yaptılar ona bir şey diyemem fakat yaşadığımı söylüyorum. Her sitenin hatası veya yanlışı oluyor hiçbiri kusursuz değil. Ama arkadaş bunu kavrayamamış.

açık rıza onayı​

Kimlik bilgilerinizin talep edilmesinin tek amacı alışveriş platformumuzu daha güvenli bir hale getirmektir. Sisteme yüklediğiniz bilgiler 256 bit SSL ile şifrelenmekte ve saklanmaktadır. bilgileriniz hiçbir şekilde 3. şahıs veya firmalarla paylaşılmamaktadır. İtemSatış.com bu bilgileri sadece olası bir adli süreç durumunda T.C. Adalet bakanlığına bağlı kurumlarla paylaşabilecektir. Bunun haricinde bir veri paylaşımı, ticari amaç güdülmemektedir. Onay vererek bu açıklamaları okuduğunuzu kabul edersiniz.

Böyle bir şey diyor adi süreç falan dediği için biraz korktum.

Adli süreç dediği yasalara aykırı bir şey yapar isen veya yayıncıları trolleyenler var ya o tür olaylarda kimliğin adalet bakanlığın ile paylaşılıyor.

Açık Rıza Onayı​

Kimlik bilgilerinizin talep edilmesinin tek amacı alışveriş platformumuzu daha güvenli bir hale getirmektir. Sisteme yüklediğiniz bilgiler 256 bit SSL ile şifrelenmekte ve saklanmaktadır. Bilgileriniz hiçbir şekilde 3. şahıs veya firmalarla paylaşılmamaktadır. İtemSatış.com Bu bilgileri sadece olası bir adli süreç durumunda T.C. Adalet Bakanlığına bağlı kurumlarla paylaşabilecektir. Bunun haricinde bir veri paylaşımı, ticari amaç güdülmemektedir. Onay vererek bu açıklamaları okuduğunuzu kabul edersiniz.

Böyle bir şey diyor adi süreç falan dediği için biraz korktum.

İnsanları dolandırmak gibi benzer düşüncelerin yoksa bu yazılardan senin etkilenmene gerek yok.

Tamam herkese teşekkür ederim.
Onayladınmı? Onayladılar mı? Bende onaylattım ancak pişman oldum verilerimin silinmesini talep ettim 5 yıl boyunca verileri saklayacağız diyorlar peki 5 yıl sonra silinmesini talep etsem silecek misiniz diyorum bu konu hakkında 5 yıl sonra bilgi alabilirsiniz diyorlar adamakıllı bilgide vermiyorlar demek ki silmeyecekler bilgi vermediklerine göre o kadar pişman oldum bir bilseniz geceleri rahat uyuyamıyorum bu site yüzünden piskolojim bozuldu bilgilerimle bir şey yapacaklar diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı