İthalatçı garantili PS5'in problemsiz olduğu nasıl anlaşılır?

Size attığım videodaki örnek gibi aynı durum var. Siyah kısma mat kaplama yapmışlar. Yüksek ihtimal de o parlak kısımdaki çizikler gözükmesin diye. Cihaz hiç tamir görmemiş olabilir. Sorunsuz çalışıyor olabilir. Ama siz cihazı aldığınız yerden ( sıfır ) adı altında aldıysanız sizi aldatmış. Cihaz sıfır değil yüksek ihtimalle. Şu attığım videoyu da detaylı bir izleyin kafanızdaki soru işaretleri oturacaktır. Durum aynısı çünkü. Aldığınız yer ile iletişime geçin ya iade edip sıfır cihaz versin size yada para iadesi yapsın. Cihazı ne zaman aldınız bilmiyorum ama. Gamepad'de yüksek ihtimalle ikinci eldir. Titreşimde sorun oluyor demiştiniz.

Size attığım videodaki örnek gibi aynı durum var. Siyah kısma mat kaplama yapmışlar. Yüksek ihtimal de o parlak kısımdaki çizikler gözükmesin diye. Cihaz hiç tamir görmemiş olabilir. Sorunsuz çalışıyor olabilir. Ama siz cihazı aldığınız yerden ( sıfır ) adı altında aldıysanız sizi aldatmış. Cihaz sıfır değil yüksek ihtimalle. Şu attığım videoyu da detaylı bir izleyin kafanızdaki soru işaretleri oturacaktır. Durum aynısı çünkü. Aldığınız yer ile iletişime geçin ya iade edip sıfır cihaz versin size yada para iadesi yapsın. Cihazı ne zaman aldınız bilmiyorum ama. Gamepad'de yüksek ihtimalle ikinci eldir. Titreşimde sorun oluyor demiştiniz.
Tamamdır tekrar konuşacağım teşekkür ederim.

PS için ithalatçıyi aradığımda bu renk farkını ve PlayStation'nı ilk açtığımda kutulaması normale göre farklıydı bunları sordum ve kendisi üretim yerine göre değişiklik gösterebilir dedi.
Böyle bir şeyin olmadığını da söyleyin eğer savunma yaparsa bu durumdan size. Her bölge modeli içinde aynı şekilde üretiliyor cihazlar. Farklılıklar olmuyor dış kasada, olmaz da. Zaten sizde detaylı bakarsanız kaplamayı illa ki bir yerinden sökebilirsiniz. Altındaki parlak kısım ortaya çıkacaktır orijinalde olduğu gibi.

Böyle bir şeyin olmadığını da söyleyin eğer savunma yaparsa bu durumdan size. Her bölge modeli içinde aynı şekilde üretiliyor cihazlar. Farklılıklar olmuyor dış kasada, olmaz da. Zaten sizde detaylı bakarsanız kaplamayı illaki bir yerinden sökebilirsiniz. Altındaki parlak kısım ortaya çıkacaktır orijinalde olduğu gibi.

Selam tekrardan, görüşme sağladım adam gerçekten çok ilgili Trendyol'dan yazıyorum 5 dk içinde cevap veriyor hemen telefonla görüştük. Kol un hemen sıkıntı çıkarmasından vs durumları biliyorsunuz olaylardan bahsettim. Bu siyahlık kısım için ben tedarikçi firma ile görüşüp size bilgi vereceğim bende şüphelenmeye başladım dedi. Kol içinse "sizi bekletmek istemiyorum zaten kolu kargoya vermişsiniz, elimde mavi renkte var isterseniz size yenisini göndereyim dedi" tamam dedim ve bugün kargoda fotoğraf çekerek kolu gönderdi. Ben bu ürünü 2-3 yıl kullanıp zaten satacağım ama bu siyah kısım için satmakta zorlanabilirim dedim. Kendisi de cihazla ilgili sıkıntı yaşarsanız hemen bana dönün 2 yıl garanti veriyorum bir sıkıntı olursa 3 yıla da uzatırım ayrıca 2. el içinde cihazı sizden satın alırım dedi. Ne düşünüyorsunuz

Selam tekrardan, görüşme sağladım adam gerçekten çok ilgili Trendyol'dan yazıyorum 5 dk içinde cevap veriyor hemen telefonla görüştük. Kol un hemen sıkıntı çıkarmasından vs durumları biliyorsunuz olaylardan bahsettim. Bu siyahlık kısım için ben tedarikçi firma ile görüşüp size bilgi vereceğim bende şüphelenmeye başladım dedi. Kol içinse "sizi bekletmek istemiyorum zaten kolu kargoya vermişsiniz, elimde mavi renkte var isterseniz size yenisini göndereyim dedi" tamam dedim ve bugün kargoda fotoğraf çekerek kolu gönderdi. Ben bu ürünü 2-3 yıl kullanıp zaten satacağım ama bu siyah kısım için satmakta zorlanabilirim dedim. Kendisi de cihazla ilgili sıkıntı yaşarsanız hemen bana dönün 2 yıl garanti veriyorum bir sıkıntı olursa 3 yıla da uzatırım ayrıca 2. el içinde cihazı sizden satın alırım dedi. Ne düşünüyorsunuz
Şimdi anladığım kadarıyla siz trendyol üzerinden Ps5'i ithalatçı garantili olarak satın aldınız. Siz sıfır fiyat parası ödediniz cihaza değil mi? Ne kadara almıştınız?

evet 23 ödedim taksitle
Öyleyse size satıcı kullanılmış ikinci el bir ürün göndermiş. Gamepad'i diyelim sorun çıkardı diye değiştirdi olabilir. Ama cihaz sorunsuz çalışıyor olsa bile o parlak kısımda mat bir kaplama olması belli ki daha önce kullanılmış ve o kısımda çizikler olduğu için, satarken alan kişi bunu fark etmesin diye kaplama yapmışlar oraya. Kaplamayı sökmeyi denediniz mi çıkıyor mu? Video kaydı alarak deneyin. Birde arka usb ve hdmi portlarının giriş yerlerine de detaylı bakın çizikler var mı. Siz kargoyu açarken video çektiyseniz elinizde daha da iyi bir kanıt var bu arada. Şimdi size diyor ki cihazı sizden ikinci el olarak geri satın alabilirim. Bu yaptığı ekstra fırsatçılığa giriyor satıcının. Birde bilmiyormuş gibi davranıyor. Sizin burada yapmanız gereken cihazı geri iade etmek yada komple değişim yapıp size gerçekten kullanılmamış sıfır bir cihaz göndermesi için talep oluşturmanız olur. İthalatçı garantili satış yapan satıcılar kutu açık bir şekilde cihazı gönderebiliyorlar bu normal. Ama kutudan cihazı çıkardığınız zaman cihaz da herhangi bir deforme veya kullanılmış belirtisi gösteren bir sorun olmaması gerek. Gamepad'de aynı şekilde ve kablolar orijinal kabloları olması gerek. Ürünü ikinci el alsanız ve böyle ilgilense sorun yok ama sıfır diye aldıysanız bu anlattıklarım geçerli oluyor. Bence cihazı değiştirin aldığınız satıcıya gidebiliyorsanız gidip sorunu çözün. Yaptığı haksızlığa girer sıfır diye size bu cihazı satmış belli ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı