İtiraf sayfası açmak suç mu?

alican_qeqe

Centipat
Daha fazla  
Ben arkadaşa X kişisi tuvalete düştü diye itiraf attım. Çocuğun babası görmüş, okulda yapanı arıyor. Arkadaş itiraf hesabını sildi. Mesajları da sildik. Ucu bana batar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani olmayan bir şey hakkında birisine itiraf atıyorsanız suç sayılabilir. En fazla kınama yersin. Ama bulamaz gibi. Bulursa patlarsın.

Bir şey olmaz. En fazla azar yersin de bir daha böyle çocukça işlerle de uğraşma.

Bunu neden yapıyorsunuz merak ediyorum. İtiraf neyin itirafı onun sevmesi bunun öldürüleceği bunun dövüleceği. Tam ergenliğin zirvede olduğu 8,9,10. sınıflarda bu yapılıyor. Sonrada başı belaya giriyor o kişinin yapmayın yerinizde durun ya.

Ben arkadaşa X kişisi tuvalete düştü diye itiraf attım. Çocuğun babası görmüş, okulda yapanı arıyor. Arkadaş itiraf hesabını sildi. Mesajları da sildik. Ucu bana batar mı acaba?

Sonuç olarak okulumuz mehametli beni seviyorlar onun için bir daha yapmamam şartıyla 3 gün uzaklaştırma aldım sene sonunda sileceklermiş siz siz olun böyle işlere girmeyin.

Başıma şöyle bir şey geldi , 2012'li yıllarda öyle sayfam vardı , okuldan birisi bir şey yollamış paylaşmıştım , meğerse okuldan birini tehdit ediyormuş , ama mesajda öyle bir şeyde yoktu , sonrasında olay o kadar büyüdü ki , hocalar devreye girdi sayfaya mesaj atıyor kim bu öğrenci falan diye , tabi hocalar sayfanın sahibi olduğumu bilmiyorlar, sonrasında olayı öğrenince ismini verdim öğrencinin okuldan uzaklaştırma almış, yani başına olaylar gelebilir dikkatli olmakta fayda var .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı