Çözüldü İtopya geç kargo yaptı ve ekran kartı gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yenneferw

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, bugün kasa geldi fakat içinde ekran kartı yok. Gelen kutunun içinde de ekran kartı yok. Şaşırdım kaldım. Kargocu tek kutu verdi ve içinde ekran kartı yok, takılı da değil zaten. İtopya'ya mail attım muhtemelen yarın dönüş alırım ya da ararım fakat neden ekran kartı farklı kutuda geliyor ayrıca bir de onun kargosunu beklemek var yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam tek gelen şey kasa, kablo falan hiçbir şey yok. Kutu falan sıfır.
Hazır sistemlerde iki farklı kutu ile gelir. Bir kasanın olduğu kutu. Birde parçaların kutularının ve ekran kartının olduğu kutu. Kablo olarak sadece PSU kablosu gelecek zaten. PSU kasanın içindeyse kutudadır. Ayrı bir PSU ise kargoda kutunun içindedir. İtopya'lık bir şey yok. Normal prosedürdür bu. Her firma hazır sistemleri böyle gönderir. Gerisi kargoya kalmış.
Hazır sistemlerde iki farklı kutu ile gelir. Bir kasanın olduğu kutu. Birde parçaların kutularının ve ekran kartının olduğu kutu. Kablo olarak sadece PSU kablosu gelecek zaten. PSU kasanın içindeyse kutudadır. Ayrı bir PSU ise kargoda kutunun içindedir. İtopya'lık bir şey yok. Normal prosedürdür bu. Her firma hazır sistemleri böyle gönderir. Gerisi kargoya kalmış.
Belki iptal ya da iade etti nereden bilebilirim? Ben de benzer bir durum yaşıyorum bilgi almak istedim.
Açıklamasını yaptım yukarıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı