İtopya Hasarlı Ürün Değişimi Yapmıyor

Penta benim ürünümde de böye bir tavır takınmıştı, gördüğüm ender güzel servislerden hocam hayırlı olsun. :)

Ben de kasa siparişi verdim hocam itopya.com'dan. Acaba sizin yaptığınız gibi bir yandan video çekerek mi kutu açılımını yapsam kanıt olması açısından ne dersiniz? İstanbul'a yakın da değilim o yüzden mecbur kargoyla göndermem gerekir geriye.

Aslında firma da haksız değil.
Sonuçta pakette deformasyon varsa teslim alınmaması gerek.
Kargo firmasının suçunu satıcıya yıkıyoruz bir nevi.
Penta çok iyi davranmış, ama İtopya'dan tiksinen biri olarak İtopya haksız da diyemem.

Ben de kasa siparişi verdim hocam itopya.com'dan. Acaba sizin yaptığınız gibi bir yandan video çekerek mi kutu açılımını yapsam kanıt olması açısından ne dersiniz? İstanbul'a yakın da değilim o yüzden mecbur kargoyla göndermem gerekir geriye.

Mesaj bildirimi gelmemiş, yeni farkettim kusura bakmayın. Bilmiyorum ne derece geçerli bir kanıt hukuken ama yine de çekseniz iyi olur bence.

Aslında firma da haksız değil.
Sonuçta pakette deformasyon varsa teslim alınmaması gerek.
Kargo firmasının suçunu satıcıya yıkıyoruz bir nevi.
Penta çok iyi davranmış, ama İtopya'dan tiksinen biri olarak İtopya haksız da diyemem.
Sanırım dikkatlice okumadınız mesajları. Deformasyonu betimlediğim kısma bir daha göz atınız, bu ‘tırnak ucu kadar 2-3 adet deformasyonu’ en ufak dahi kanıt parçasını kullanabilmek adına yazdığımı anlayacaksınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı