Daha fazla
- Meslek
- Diyetisyen Öğrenci
6.03.2024 tarihinde itopya.com üzerinden 3.499,00TL'ye satın aldığım "Razer Wolverine V2 Pro Siyah Gamepad" yaklaşık 5 gün boyunca kargoya verilmediğinden üründen caydım ve iade talebinde bulundum. Yaklaşık 5-6 gün yine iade talebini beklettiler, sonrasında itopya.com'u telefonla aradığım zaman 2 gün sonra iadenin onaylanacağını söylediler. Dedikleri gibi kendi sitelerinde iptal talebi onaylandı ve bankamda bekleyen iadelere düştü ücreti. 3 gün aradan geçtikten sonra şimdi ücret ne bekleyen iadelerde ne de kendi hesabımda. Bankayı aradım firmayla görüşmeniz gerekiyor denildi. Aradığım zamanda müşteri hizmetlerini 32 kişi sırada beklemek zorunda kalıyorum. Şu güne kadar bu firmadan hiç alışveriş yapmamış olmama rağmen çevreme önerirdim, ilk alışverişimi pişman edip burnumdan getirdiler. 10 gündür de uğraştırıyorlar.
Bir daha alışveriş de yapmam yapmayın da. Şikayet vara bu yazdıklarımın birebir aynılarını yazdım merak edenler için ilgili şikayet.
Bu arada bankaya da işlem itiraz talebi de açtım. Bakalım nasıl yanıt verilecek. İnanın canımı da sıkıyor bu durum.
www.sikayetvar.com
Bir daha alışveriş de yapmam yapmayın da. Şikayet vara bu yazdıklarımın birebir aynılarını yazdım merak edenler için ilgili şikayet.
Bu arada bankaya da işlem itiraz talebi de açtım. Bakalım nasıl yanıt verilecek. İnanın canımı da sıkıyor bu durum.
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi
İtopya Bilgisayar için yazılan 'İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İtopya Bilgisayar h...
Son düzenleyen: Moderatör: