İTOPYA ile 3. kez hakkımız yeniliyor

YugiPeeK

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Uçak Teknisyeni
İtopya.com sitesi üzerinden birçok alışverişim bulunuyor. Bilinçli tüketici olduğum için hakkımı kimseye gasp ettirmiyorum. 4 yıl önce ürünü zorla kabul ettirme taktikleri 'Hijyen ürünlerinin iadesi olmuyor' şeklindeydi. Bana kulaklık ve mouse'u zorla kabul ettirmeye çalışmışlardı. Hatta utanmadan üretim hatalı ürünü 'Arayıp gönderiyoruz, iadesi olmuyor' şeklinde telefon bile açmışlardı. Tabii ki ürünü almadım, ikisini de mecbur iade aldılar. Haksız kazanç sağlamak büyük bir firma için utanç verici olmalı. Şu anki güncel taktikleri 'Direkt iade almıyoruz, hijyen ürünü' cümlesini kullanmayı bırakmışlar. Haksız kazançtan elde edilen para tatlı gelmiş anlaşılan. Şimdi de üretim hatalı oyuncu koltuğunu kabul ettirmeye çalışıyorlar.
Bunca yıldır kimse Youtuberlar vs. hiç ifşa etmedi mi bunları gerçekten? Herkes bu kadar paranın kölesi mi gerçekten? Üzdü beni, düzeldiklerini sanıyordum. Ne bileyim hiç aklımın ucundan geçmezdi haksız kazancın bu kadar tatlı geleceğine insanlara...

Üretim hatalı koltuğun videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Dipnot: Paylaşmamın sebebi bu tarz firmalara hakkınızı gasp ettirmeyin arkadaşlar.

Görseldekiler; Geçmişte İtopya ile yaşadığım THH sonuçları ikisindede hakkımı korudu tüketici hakem heyeti. Covid zamanı ürünü 14 gün içinde göndermeniz diye telefonla iade olmuyor servise göndereceğiz muhabbeti bile yapmışlardı :) Kulaklıkta ise utanmadan servise göndermeyip beni bir süre sonra arayıp kulaklıkta sorun yok servis kararıymış güya iade almıyoruz diyip kargoyla göndermişlerdi kargoyu kabul etmemiştim. Yani kısaca her türlü yola başvuruyorlar yazık gerçekten. Şimdi ne tarz yollara başvurucaklar gerçekten merak ediyorum.

Admin herhangi bir düzeltme yapma, hukuken tüm sorumluluk bana aittir!

karar2ss.PNG
thh karar ss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden devamlı İtopya'dan alışveriş yapıyorsun ki? Bir kere kazık attılarsa direkt sileceksin firmayı, adamlar bakıyor "biz ne yapsak da bunlar geri geliyor" iyice ezikliyorlar sizi.

Bunca yıldır kimse Youtuberlar vs. hiç ifşa etmedi mi bunları gerçekten? Herkes bu kadar paranın kölesi mi gerçekten?

Evet. Youtuber ve Streamerların birinci özelliği paranın kölesi olmaktır. Parasını ver sana İzoly bile överler.

Neden devamlı İtopya'dan alışveriş yapıyorsun ki? Bir kere kazık attılarsa direkt sileceksin firmayı, adamlar bakıyor "biz ne yapsak da bunlar geri geliyor" iyice ezikliyorlar sizi.

Evet. Youtuber ve Streamerların birinci özelliği paranın kölesi olmaktır. Parasını ver sana İzoly bile överler.
Bencede, gördüğüm kadarıyla itopya ucuz da değil fakat insanlar hala alışveriş yapmaya devam ediyor.

Corsair TC200 koltuğu sadece itopya satıyordu hocam 2 adet aldım bi kardeşime bi bana. Bunlara güvenerek almadım corsair kalitesi diyipte almıştım. Özellikle alışveriş yaparken bunlardan Razer corsair msi asus gibi marka tercihi yapıyorum öbür türlü bunların getirecek markayı asla almam zaten teknobiyotikten bir farkları yok zaten.

Bence de, gördüğüm kadarıyla itopya ucuz da değil fakat insanlar hala alışveriş yapmaya devam ediyor.

Anlamıyorum hiç bunu daha önce başkasıyla da konuşmuştum adamı geçmişte hem ayaküstü kazıklamışlar hem mağdur etmişler hala İtopya'dan almaya devam ediyordu.

Kargo hızlı desen değil, sahibi yardımsever bir insan desen alakası bile yok, fiyatları uygun desen değil. Adamlar Youtuber'lara yedirdiği paraların ve bedava ekipmanların karşılığını alıyor.

Corsair TC200 koltuğu sadece itopya satıyordu hocam 2 adet aldım bi kardeşime bi bana. Bunlara güvenerek almadım corsair kalitesi diyipte almıştım. Özellikle alışveriş yaparken bunlardan Razer corsair msi asus gibi marka tercihi yapıyorum öbür türlü bunların getirecek markayı asla almam zaten teknobiyotikten bir farkları yok zaten.

Ne yalan söyleyeyim benim aradığım ürünü tek bunlar satsa da almam. Vereceğin en iyi tepki onlara para kazandırmamaktır.

2022 de hazır kasa almıştım 3060'lı ilk aydan bozulmuştu veya benim oturduğum yerdeki elektrik biraz sıkıntılıydı 3 defa servise yolladım anca çözmüşlerdi bana her seferinde burada çalışıyor deniliyordu en sonunda her parçayı tek tek yollamıştım oradanda parçalar servislerine gitmişti normalde 20 gün diyorlar benimki 1 ay olmuştu şikayetvara yazdığım gün içinde hemen arayıp 3 parçanın yenisiyle değiştirildiğini gün içinde tekrar kargoya verileceğini söylemişlerdi ve sonrasındada şikayetimi kaldırmamı istemişlerdi kaldırdımmı hatırlamıyorum 😀 ama harbiden o gün kargoya vermişlerdi işlemci anakart ve SSD yenisiyle değiştirilmişti çok uğraştırmıştı o zaman pişman olmuştum şu anlık sıkıntısı yok.

Ben İtopya'dan bir kez Asus geri ödemesi kampanyasından dolayı ve en uygun orada alacağım Asus mouse vardı diye satın almıştım. Kampanya bitecek bana halen faturayı yollamamışlardı, kampanya son günü fatura gelip Asus'a durumu anlatıp geri ödemeyi almıştım. Bu firmadan daha alış-veriş yapmam. Kendi kurallarını zorla tüketiciye zorlayan bir firmadır kendileri. Bu ara bilirkişiler'de firmaları korumaya başladı dikkat etmek gerek, ne zaman birden her şey pahalandı uçtu fiyatlar işler değişmeye başladı. Bilirkişiler'de mahkemeye verilmeye başlandı.

Hakkınızı aramanız çok güzel. Maalesef insanlar haklarını aramaktan çekiniyorlar. Bu şekilde bir çok insana örnek oldunuz.

Hakkınızı aramanız çok güzel. Maalesef insanlar haklarını aramaktan çekiniyorlar. Bu şekilde bir çok insana örnek oldunuz.
Kesinlikle öyle artık alışmışlar haklarının yenilmesine normal karşılıyorlar tuhaf, yani anlarım küçük firmadır empati kurayımda tüm ülkeye satış yapan büyük firma bu şekilde alşalmamalı...

Güncelleme yapayım: Telefondaki temsilcinin tam aksine farklı bir temsilci arayıp sorunla ilgilenip kullanıcıdan kaynaklı olmadığı wp yazışmalarında kabul edip istediğiniz doğrultuda iade değişim olacağını belirtti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı